OF-US dé ontmoetingsplek voor ondernemend Assen

OF-US dé ontmoetingsplek voor ondernemend Assen

OF-US is een nieuwe en unieke hotspot in Assen voor (startende) ondernemers en professionals. Behalve een verscheidenheid aan flexibele werkplekken biedt OF-US een groot scala aan faciliteiten zoals vergaderruimtes en spreekkamers, virtual office, een bemande receptie en een publiek toegankelijke Business Lounge. Het bedrijf werd onlangs geopend door Hester de Rijk als acountantmanager bij de gemeente Assen ondermeer verantwoordelijk voor starters.

-Advertorial-

Meer dan flexplekken
OF-US Assen is meer dan een werkplek alleen. Het is mogelijk flexibel kantoorruimtes in alle soorten en maten te huren, van groot tot klein. Samen met je collega-ondernemers een borrel of evenement organiseren is ook geen probleem. OF-US biedt haar ruimtes volgens een all-in concept aan, zo ontzorgt OF-US de ondernemer.  

Ideale werkplek
Vestigingsmanager Shirley Viswat: ‘Het aantal ondernemers blijft groeien, maar het vinden van kantoorruimte kan een lastige, maar vooral ook prijzige opgave zijn. Bij ons huur je als starter een kleine werkruimte inclusief alle benodigde voorzieningen, zoals wifi, postservice en een bemande receptie. Als de zaken goed gaan schuif je in hetzelfde pand gewoon door naar een groter kantoor.’ Werk je vanuit huis maar zoek je een dagje een andere werkplek? Ook dan ben je bij OF- US aan het juiste adres. ‘Wij bieden de ideale werkplek aan de Lauwers 9 voor ondernemend Assen’, stelt ze trots

Activiteiten
Viswat benadrukt verder dat er aan de Lauwers meer mogelijk is dan alleen vergaderen of werken. ‘We gaan de komende tijd allerlei activiteiten organiseren waar je als huurder gratis aan mee kunt doen. Een prima gelegenheid om te netwerken en dat is toch de kern van het ondernemerschap.

Kom een keer langs. De koffie staat klaar en ik laat je graag het gebouw zien en vertel over de mogelijkheden. Gewoon op de website kijken kan natuurlijk ook en hou onze social media in de gaten.’

of-us-assen.nl