Gun je lichaam een uurtje floaten bij Massage & Wellness de Stoepen

Gun je lichaam een uurtje floaten bij Massage & Wellness de Stoepen

‘Opzij, opzij, opzij, we hebben ongelofelijke haast.’ Voor Herman van Veen was het in de jaren 80 al duidelijk. We rennen onszelf voorbij en nemen de nadelige gevolgen voor onze gezondheid op de koop toe zoals spierklachten, hoofdpijn en stress.

Het is voor een deel terug te voeren naar onze manier van leven. Wie verstandig is stapt uit de tredmolen en neemt de tijd voor rust. Een uurtje drijven in een van de floatcabines van Massage & Wellness de Stoepen aan de JC van Markenstraat 34 in Assen helpt hierbij.

Floaten
Bij floaten drijf je in 1100 liter aangenaam warm water. Hier is bijna 500 kilo magnesium aan toegevoegd. Dit is het belangrijkste mineraal dat het menselijk lichaam nodig heeft, maar altijd tekort komt.

Bewezen goed
Eigenaar Otto Koster van Massage & Wellness de Stoepen: ‘Floaten is niet alleen ontspannend. Het is bewezen goed voor je gezondheid. Bij spierklachten merk je nadrukkelijk verbeteren na een uurtje floaten. Ook verlicht het (chronische) pijn door bijvoorbeeld migraine en reuma. Ook verbetert het de bloedsomloop voor alle spieren en organen. Daarnaast is ook nog eens ontspannend. Een uur floaten staat namelijk gelijk aan 5 uur nachtrust’, zet Koster de voordelen op een rijtje. Als enige in Drenthe beschikt de Stoepen over een tweepersoons floatingcabine.

Ervaar het zelf
Op de website is alle informatie te vinden over de mogelijkheden voor floating in Assen. ‘Kom eens langs om het te proberen. Ik vertel er natuurlijk graag over, maar zelf ervaren is toch de beste reclame’, besluit Otto Koster.

https://www.massagedestoepenassen.nl/wat-is-floaten