Te koop in Assen: vrijstaande woning met verlengde en verdiepte garage

Te koop in Assen: vrijstaande woning met verlengde en verdiepte garage

Centraal in de geliefde wijk Marsdijk is deze VRIJSTAANDE WONING met VERLENGDE en VERDIEPTE GARAGE gelegen.

Het betreft een heerlijk licht huis met veel raampartijen en een besloten tuin rondom. Zowel binnen als buiten de woning ervaart men veel privacy. De woning beschikt over een woonkamer met veel leefruimte, vier ruime slaapkamers op de verdieping en een zolder welke de mogelijkheid heeft tot het realiseren van een extra (hobby)kamer. De grote garage is binnendoor te bereiken en is verlengd en verdiept, zodat er eventueel ook een camper of caravan in kan staan. Tevens bestaat de mogelijkheid om de garage om te bouwen tot slaap- en badkamer.

De tuin is prachtig aangelegd en biedt veel privacy en is gelegen op het zuidoosten. Totale perceeloppervlakte van 480 m².

De wijk Marsdijk heeft meerdere basisscholen, een ruim opgezet winkelcentrum met diverse winkels en supermarkten, een medisch centrum met apotheek en veel sportmogelijkheden. Vanuit de woning is het mooie achterland van het beschermd natuurgebied het Nationaal Park Drentsche Aa en het Balloërveld wandelend of per fiets te bereiken.

INDELING WOONHUIS

BEGANE GROND: entree met toilet en toegang tot de verlengde en verdiepte garage, ruime en lichte woonkamer met parketvloer, verdiepte voorraadkast en gezellige woonkeuken aan de voorzijde van de woning met inbouwapparatuur.

EERSTE VERDIEPING: overloop met vaste schuifwand, 4 grote slaapkamers waarvan twee met wastafel op de slaapkamer en badkamer met ligbad, douchecabine, dubbele wastafel, tweede toilet en aansluiting voor de wasmachine.

TWEEDE VERDIEPING: via vaste trap te bereiken met de mogelijkheid om hier een extra (hobby-/slaap)kamer te realiseren.

EXTRA INFORMATIE:
- Brink heteluchtverwarming vernieuwd in 2019 (eigendom)
- de woning is voorzien van 16 zonnepanelen
- kozijnen zijn van hoogwaardig grenen en dorpels van hardhout
- woning is traditioneel gebouwd en geheel geïsoleerd
- ruime woonkamer met veel lichtinval
- grote garage voor camper of caravan
- tuin op het zuidoosten gelegen
- centraal gelegen in de wijk Marsdijk
- op loopafstand van alle wijkvoorzieningen
- goede busverbinding met Groningen (Q-liner)
- op 20 autominuten gelegen van Groningen



Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42449095-jan-palachweg-116

Tiplijn