Te koop in Assen: karakteristieke twee-onder-een-kapwoning met dakterras

Te koop in Assen: karakteristieke twee-onder-een-kapwoning met dakterras

Een karakteristieke twee-onder-een kap woning in het oude gedeelte van de wijk Assen Oost.

Deze woning uit de jaren dertig biedt niet alleen veel woongenot maar heeft ook een verrassende extra ruimte voor bijvoorbeeld thuiswerkende mensen, hobbyisten of het hebben van een praktijk aan huis of misschien wel de perfecte mancave.

De oorspronkelijke woning is voorzien van een woonkamer met hardhouten vloer en een houtkachel. Vanuit de woonkamer komt u in een ruime, landelijke keuken. De keuken is opgesteld in een u-vorm, voorzien van een lagergelegen gasstel, wat de landelijke keuken compleet maakt. Daarnaast is er ruimte voor een eetopstelling.

De keuken biedt toegang tot de bijkeuken met toilet, een cv-opstelling en een badkamer. De badkamer beschikt over een bad, inloopdouche en wastafel.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, waarvan één slaapkamer oorspronkelijk 2 slaapkamers waren. Deze kunnen weer in oude staat worden hersteld, zodat er op de eerste verdieping 3 slaapkamers zijn. Alle slaapkamers zijn voorzien van dubbelglas. De overloop bevat een inbouwkast. Met een vaste trap kunt u de zolder bereiken. Deze is op stahoogte en biedt veel bergruimte.

Naast het bovengenoemde woongedeelte heeft deze woning zoals eerder genoemd nog een verrassende extra grote ruimte. Deze ruimte is van alles voorzien en biedt veel mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een kantoor aan huis, een praktijkruimte, hobbyruimte of logeervertrek.

Deze ruimte bevindt zich aan het einde van de hal op de begane grond. U betreedt als eerst een tweede bijkeuken. Deze heeft een functionele keuken met een kleine bartafel. De bijkeuken biedt aan de ene kant toegang tot een eigen badkamer met toilet en douche en aan de andere kant tot een ruime garage. Doormiddel van een trap heeft u toegang tot een tweede verdieping welke nu wordt gebruikt als woonkamer met slaapkamer en suite . Via de woonkamer kunt u naar een dakterras met een zonnescherm. De ruime garage met smeerkelder heeft voldoende hoogte om een camper of caravan te kunnen plaatsen. Vanuit de garage is de tuin te bereiken, waar u heerlijk kunt vertoeven. Deze ligt op het Noord-Oosten en is vrij aangelegd.

aanvaarding oktober/november

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42446471-anreperstraat-111

Tiplijn