Te koop in Assen: ruime twee-onder-een-kapwoning met vier slaapkamers

Te koop in Assen: ruime twee-onder-een-kapwoning met vier slaapkamers

Bijzonder ruime TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING met lichte doorzonwoonkamer, vier slaapkamers, grote zolderverdieping, bijkeuken, serre, stenen garage en zonnige tuin.

Voor deze ruwe diamant zijn wij op zoek naar een echte enthousiaste liefhebber. Iemand die de woning weet te waarderen en in één oogopslag de enorme potentie ziet. De basis is ideaal, de vierkante meters zijn aanwezig en de plek is helemaal top.

Ben jij die koper die geheel naar eigen smaak en inzicht een droomwoning van dit huis gaat maken? Kom dan kijken en ervaar zelf de bijna onbegrensde mogelijkheden van dit geriefelijke huis.

De woning is gelegen aan de groene rand in de upcoming buurt Assen Oost nabij het nieuwe hoofdstation, het stadscentrum van Assen en winkelcentrum Vredeveld. Binnen enkele minuten kun je genieten van het stroomdallandschap van de Drentse Aa. Dorpen zoals Rolde, Deurze en Loon zijn dichtbij maar ook landgoed Valkenstijn bevindt zich op korte afstand. Kortom, een heerlijke leefomgeving voor de liefhebber van rust, ruimte en natuur.

De indeling is als volgt:

Begane grond: royale entree, meterkast, toiletruimte en toegang tot de woonkamer. De uitzonderlijk brede L vormige living biedt vele inrichtingsmogelijkheden en is heerlijk licht dankzij de serre en de grote ramen. Vanuit de entree én vanuit de woonkamer is de afgesloten keuken te bereiken welke voorzien is van een eenvoudige keukenopstelling. Wanneer deze ruimte bij de woonkamer wordt gevoegd kan een heerlijke U vormige living met keuken (eiland) worden gecreëerd. Een royale bijkeuken met toegang tot de achtertuin maakt deze gezinswoning helemaal compleet.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot de vier slaapkamers van circa 8, 9, 11 en 12 vierkante meter waarvan de slaapkamer aan de tuinzijde is voorzien van een balkon. De eenvoudige maar verzorgde badkamer beschikt over een wastafel, tweede toilet en ligbad met douchegelegenheid.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikbare ruime zolderverdieping. Deze grote ruimte kan uitstekend worden ingericht als vijfde slaapkamer, hobbykamer, kantoor of zelfs een combinatie daarvan.

Buitenruimte: zowel aan de voor- als achterzijde bevinden zich een verzorgde tuinen. De achtertuin is met haar zuid-oost ligging perfect op de zon gelegen en biedt veel privacy. Naast de woning staat een royale stenen garage annex (fietsen)schuur.

Extra informatie:

- Parkeren op eigen terrein;
- Gelegen aan een rustige straat met uitsluitend bestemmingsverkeer waardoor kinderen veilig buiten kunnen spelen;
- Niet bewoningsclausule van toepassing.

Kenmerk: doorstroomwoning

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42432501-bremstraat-229

Tiplijn