Te koop in Assen: uniek appartement op toplocatie in monumentaal pakhuis

Te koop in Assen: uniek appartement op toplocatie in monumentaal pakhuis

In 1916 is dit prachtige pand gebouwd als graanpakhuis van Firma G.J. de Waard. In 2000 is het gehele pand getransformeerd naar appartementen met op het achterliggende terrein parkeerplaatsen en bergingen. De karakteristieke uitstraling van het pand is hierbij behouden.

Het pand is gelegen aan de stille kant van de Vaart en is omgeven door mooie karakteristieke panden en natuurlijk het voor boten begaanbare water, daarnaast is het Hugesparkje en het centrum met alle terrasjes, restaurants, theater en winkels op slechts enkele minuten lopen verwijderd.

PLAN EEN BEZICHTIGING OM DIT UNIEKE APPARTEMENT TE BEKIJKEN, U BENT VAN HARTE WELKOM!

* VIRTUEEL AL TE BEZICHTIGEN! * Voor dit appartement is een unieke woningwebsite gemaakt met virtuele tour en ook alle overige informatie (zie voor het webadres de 1e pagina van de brochure)

De indeling van dit appartement is als volgt:

Begane grond:
centrale entree met toegang tot de lift en de trapopgang

Eerste verdieping:
appartement met royale hal welke toegang geeft tot de diverse ruimtes. Lichte woonkamer met openslaande deuren (Frans balkon) waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt over de Vaart, boten en karakteristieke panden. Een open keuken met een moderne Poggenpohl keuken voorzien van diverse apparatuur van goede merken, o.a. een keramische kookplaat, oven en een vaatwasser. Bijkeuken met de opstelplaats voor de wasmachine en veel bergruimte. Twee royale slaapkamers van ca. 18 en 20 m² gelegen aan de achterzijde van het appartement, de grootste slaapkamer is voorzien van een vaste wastafel. Stookruimte met de opstelplaats voor de Intergas CV ketel uit 2014. Het keurige en moderne sanitair is voorzien van een separaat toilet met een hangtoilet en een badkamer met een wastafelmeubel en een ruime inloopdouche.

Parkeren:
Via de onderdoorgang, met electrische overheaddeur, kan je achter het complex komen en een auto parkeren. Dit is geen persoonlijk eigendom.

Berging:
Er zijn aan de achterzijde van het complex twee bergingen die bij dit appartement horen. Voldoende ruimte dus om een fiets en andere zaken op te bergen.

Kortom een heerlijk appartement

Goed om te weten:
- de VVE bijdrage is ¬ 196,55per maand
- CV ketel eigendom uit 2014
- Woonkamer en keuken 53m²
- Gemeentelijk monument
- 2 Bergingen
- Overdracht via notariskantoor Tijdhof, Daverschot en De Jong Posthumus

Zie: www.funda.nl/koop/assen/appartement-42430343-vaart-nz-58-b

Tiplijn