Te koop in Assen: appartement met uniek uitzicht over de Vaart

Te koop in Assen: appartement met uniek uitzicht over de Vaart

APPARTEMENT op absolute TOPPLEK met UNIEK UITZICHT over de VAART, HET KANAAL en de OUDE WITTERBRUG.

Op de 2e verdieping van het fraai vormgegeven appartementencomplex De Trambrug treft u dit ruime (107 vierkante meter) drie kamer appartement aan. Sinds 1998 siert dit appartementencomplex de hoek van de waterwegen Vaart N.Z. en het Kanaal. Al het goede van wonen in een appartement zijn verenigd in deze woning. Het appartement is gelegen in het stadshart van Assen, heeft een balkon waar u volledig privé kunt zitten en beschikt over een parkeerplaats en berging in de ondergelegen parkeergarage.

Vaart N.Z. 74 i is gelegen op een plek die gerust kan worden gekenmerkt als een locatie van de buitencategorie. Daarmee vormt deze geriefelijke woning een garantie voor jarenlang zorgeloos woongenot.

De indeling is als volgt:

Begane grond: afgesloten centrale entree met video-intercominstallatie, lift, trappenhuis en toegang tot eigen (fietsen)berging en eigen parkeerplek.

2e verdieping: entree met garderobe, volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, bijkeuken / serviceruimte met aansluiting voor de wasmachine en een grote inpandige berging. De ruime woonkamer, met fantastisch uitzicht over de Vaart, Het Kanaal en de Oude Witterbrug, biedt toegang tot het zonnige balkon. De half open keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De royale slaapkamer kan met recht de masterbedroom worden genoemd en biedt tevens toegang tot het balkon. Daarnaast is er een tweede slaapkamer, gelegen tussen de masterbedroom en woonkamer. De badkamer is veilig, zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over een inloopdouche, tweede toilet en wastafelmeubel.

Nog enkele pluspunten op een rij:

- Geheel gelijkvloers wonen aan een unieke plek aan het water;
- Privé balkon én gedeelde buitenruimte;
- Voorzieningen zoals winkels, restaurants, het Drents museum en theater de Kolk bevinden zich op loopafstand;
- Het complex wordt uitstekend onderhouden door een gezonde vereniging van eigenaren. De bijdrage (voor de woning en de plek in de parkeergarage) is ¬ 226,40,- per maand;
- Volledig geïsoleerd waardoor de energiekosten laag zijn;
- Zo goed als nieuwe mechanische ventilatiebox en Intergas eigendomsketel (2020);
- Inpandige garage en berging;
- In de advertentie is gebruik gemaakt van artist impressions.

Enthousiast geworden? Maak een afspraak met de makelaar en ervaar zelf de ruimte, het uitzicht en de grote schoonheid van dit fijne appartement.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/appartement-42423523-vaart-nz-74-i

Tiplijn