Te koop in Assen: royale uitgebouwde villa

Te koop in Assen: royale uitgebouwde villa

Aan de rand van Kloosterveen, nabij de vaart gelegen royale UITGEBOUWDE VILLA met maar liefst 249 m² aan woonoppervlakte! De woning staat op een ruim perceel van ca. 808 m² en beschikt onder meer over een inpandige garage, ruim opgezette woonkeuken en een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping nog een badkamer en drie ruime slaapkamers.

De ligging is aan een rustige straat in de kindvriendelijke woonwijk Kloosterveen, de nieuwste woonwijk van Assen. De wijk beschikt over tal van voorzieningen, waaronder een wijkwinkelcentrum, sportfaciliteiten en basisscholen. Het wijkwinkelcentrum Kloosterveste bevindt zich op korte afstand van de woning. Ook recreatiegebied Baggelhuizerplas is nabij gelegen.

INDELING
Begane grond: ruime hal/entree met trapopgang, separaat toilet en meterkast. Royale woonkeuken met kookeiland voorzien van divers inbouwapparatuur waaronder een 6-pits inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi oven, afzuigkap en koffiemachine. In de woonkeuken is voldoende ruimte aanwezig om gezellig te kokkerellen en te tafelen. Vanuit de keuken is er toegang naar de tuin middels tuindeuren, de bijkeuken en de lichte woonkamer. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft grote raampartijen en een sfeervolle gashaard. In de bijkeuken is de witgoedaansluiting aanwezig. Op de begane grond is tevens een ruime slaapkamer met badkamer en-suite aanwezig waardoor men hier gelijkvloers kan wonen! Door openslaande deuren is de tuin ook vanuit de slaapkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. De inpandige garage met berging is vanaf de voortuin, achtertuin en de hal te betreden.

1e verdieping: overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers, waarvan 1 voorzien van een inloopkast. De badkamer op de 1e etage is voorzien van bubbelbad, douchehoek, toilet en dubbel wastafelmeubel. Op deze verdieping bevindt zich tevens een fraaie multifunctionele ruimte welke nu als hobbykamer wordt gebruikt.

2e verdieping: de middels vaste trap te bereiken 2e verdieping bestaat uit nog 2 multifunctionele ruimtes, welke prima als slaapkamers gebruikt kunnen worden.

BUITEN
De grote tuin rondom de woning is netjes aangelegd en biedt veel privacy. In de achtertuin is een ruim terras met een overkapping grenzend aan de woning en een vrijstaand houten tuinhuis achter in de tuin. Met een ligging op het zuiden kan men in de achtertuin heerlijk vertoeven. Aan de voorzijde van de woning een ruime oprit met plaats voor meerdere voertuigen.

* Royale villa met veel woonruimte (ca. 249 m²!);
* Volledig voorzien van kunststof kozijnen;
* De gehele woning is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken (ingebouwd), voor zowel de ramen als de deuren;
* Levensloopbestendig wonen;
* Er zijn maar liefst 4 slaapkamers én 3 multifunctionele ruimtes aanwezig;
* Woning is voorzien van 17 zonnepanelen;
* Unieke plek met aan de achterkant een vrije ligging;
* Ideale ligging nabij de voorzieningen, uitvalswegen Europaweg en A28 én natuurgebieden.

Tiplijn