Te koop in Assen: gerenoveerde woonboerderij met groot perceel

Te koop in Assen: gerenoveerde woonboerderij met groot perceel

Zeer mooie, totaal gerenoveerde woonboerderij, bouwjaar 1905 met vele mogelijkheden gesitueerd op een perceel van 8860m2

De boerderij is vanaf 2018 grondig verbouwd en met behoud van de oude in goede staat verkerende oude elementen in ere hersteld, de volledige oude deel is geconstrueerd met een staalconstructie. Alle deuren en kozijnen zijn vernieuwd en voorzien van dubbele beglazing, door het plaatsen van extra kozijnen is er veel licht in de woning ontstaan.

In 2020 is er een volledig nieuw, geïsoleerd, dak op de woning gekomen. De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerisolatie, vloerverwarming en een zwart/wit gekaderde geblokte marmeren vloertegels. De bovenetage is voorzien van een geïsoleerde vloer, vloerverwarming en een keramische tegelvloer met houtstructuur. De gehele woning is voorzien van nieuwe elektra-, water- en gasleidingen.

Via een vaste trap naar de zolder, optioneel te gebruiken als logeer/studeerkamer met een deur, naar ruim dakterras met 360graden view over de landerijen en uitzicht op golfbaan. De begane grond bestaat uit een zeer ruime woonkamer met openslaande deuren richting de tuin en grote openslaande deuren richting binnenplaats, door de hoogte van ruim 5 meter komen de oude balken en gebinten prachtig tot zijn recht.

Indeling:
Via de voordeur komt u in een ruime hal met een garderobe en toegang tot de toiletgroep met een dames en herentoilet die is voorzien van een urinoir. Vanuit de hal toegang tot de ruime woonkeuken met een keukenblok voorzien van koel/vries combi, vaatwasser, koffiezetapparaat en gasfornuis met grote oven Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken die is voorzien van een ruime keuken met koelkast en magnetron, ook is hier een meubel voor de wasmachine en droger met als extra een wasstortkoker vanaf de grote slaapkamer boven. Vanuit de bijkeuken is er een entree naar het voormalig voorhuis die voorzien is van twee ruime slaapkamers en een optionele badkamer. De ruime woonkamer heeft een gaskachel en een karakteristiek brede trap naar de etage, de etage heeft een ruim opgezette vide en toegang tot de grote slaapkamer voorzien van walk-in-closet en een dubbele douche met wastafel. Door de gang komt u bij de tweede slaapkamer met een optionele badkamer en suite. Via een kleine trap kom je in de hal met nog twee grote slaapkamers een toilet inloopkast en een badkamer voorzien van ligbad, dubbele douche en wastafel.

Met een gebruikerswoonoppervlak van ruim 330m2 bied deze woonboerderij enorm veel leefruimte, het buitenterrein kan naar eigen wens ingevuld worden zo ook als de enorme loods 320m2 voorzien van een geïsoleerde kantoor (20m2) een garagebox en een overheaddeur.

Goed om te weten: bestemming van het perceel is grondgebonden agrarisch bedrijf 2, voor meer informatie inzake de bestemming kunt u zich wenden tot de gemeente Assen. De woning is rondom voorzien van camerabeveiliging, deze blijft achter. Bezichtigingen mogelijk vanaf 29 juli 2021.

Zie: www.funda.nl/koop/ter-aard/huis-42496511-zeijerweg-36

Tiplijn