Te koop in Assen: tussenwoning met vrij uitzicht over het water

Te koop in Assen: tussenwoning met vrij uitzicht over het water

Aan de rand van de woonwijk Marsdijk gelegen goed onderhouden tussenwoning met vrijstaande stenen GARAGE en VRIJ UITZICHT over het water. Deze nette eengezinswoning beschikt onder meer over een nette open keuken, drie ruime slaapkamers én een diepe achtertuin op het zuiden. Tevens heeft de woning 12 zonnepanelen waardoor dit een energiezuinige woning is met energielabel A.

Op korte afstand van de woning zijn diverse voorzieningen te bereiken, waaronder winkels, scholen, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer.

INDELING
Begane grond: entree/hal met doorloop naar de lichte woonkamer aan de voorzijde van de woning met trapkast. De nette open keuken met hoekopstelling is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron/heteluchtoven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Aan de achterzijde van de woning is een tweede hal aanwezig met toilet, trapopgang en toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. Eén van de slaapkamers is gelegen over de gehele breedte van het huis en is voorzien van een ruime vaste kastenwand met schuifdeuren. De badkamer heeft een ligbad met douche, wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken ruime overloop met cv-opstelling, witgoedaansluiting en toegang tot de derde slaapkamer die voorzien is van een Velux dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

BUITEN
De diepe achtertuin, gelegen op het zuiden, is onderhoudsarm aangelegd en voorzien van een ruime stenen garage/berging gebouwd in spouw. De achtertuin is middels achterom te bereiken. Aan de voorzijde van de woning is de voortuin verzorgd aangelegd en is er ruimte om openbaar te parkeren.

INFO
* Nette gezinswoning met garage en drie ruime slaapkamers;
* Woning is voorzien van 12 zonnepanelen;
* Diepe achtertuin van ca. 16 meter;
* Nabij de wijkvoorzieningen en uitvalswegen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42422658-alexander-dubcekweg-163

Tiplijn