Te koop in Assen: moderne twee-onder-een-kapwoning aan het water

Te koop in Assen: moderne twee-onder-een-kapwoning aan het water

Deze moderne kadewoning (geschakelde 2/1 kap) biedt met 150 m² gebruiksoppervlakte heerlijk veel woonruimte. Direct bij binnenkomst valt de grootte van de woonkamer al op; Mooi over de volle breedte en met openslaande deuren naar het terras aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer en vanaf het terras is er een leuk uitzicht.

Omdat de woning een hoge dakgootlijn heeft zijn ook de slaapkamers heerlijk ruim en praktisch in te delen. Daarnaast is er op de 2e verdieping nog een extra slaapkamer gerealiseerd en er is volop ruimte voor bijvoorbeeld een sportruimte, wasruimte, gamehoek of kantoorruimte.

- een ruime en lichte woning
- aan water gelegen
- in Kloosterveen
- weinig onderhoud aan huis en tuin
- tuin op zuidwest
- snelle bereikbaarheid van uitvalswegen
- parkeren op eigen terrein
- winkelcentrum en scholen op loopafstand.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree in hal, toilet met fonteintje, royale woonkamer met 2x openslaande deuren naar het terras, open (woonkeuken) met een moderne opstelling en voorzien van de hedendaagse inbouwapparatuur. 1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een ruim opgezette badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet. 2e Verdieping: overloop/multifunctionele ruimte, bergruimte achter de knieschotten en een ruime 4e slaapkamer.

Overig:
garage
zonneterras aan woonkamer zijde
tuin/patio aan zuidwest zijde
weinig onderhoud aan tuin dus erg handig i.c.m. een drukke baan of veel afwezigheid.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42413286-meerval-11

Tiplijn