Te koop in Assen: vrijstaand modern woonhuis met zeer ruime tuin

Te koop in Assen: vrijstaand modern woonhuis met zeer ruime tuin

Heerlijk vrijstaand wonen op circa 4760 m² eigen grond in een modern woonhuis. Mogelijkheden tot het uitbreiden naar ca 4 hectare.

Deze ruime woning beschikt over een vrijstaande garage en een ruime tuin. Het geheel is gelegen aan de doorgaande weg van Assen naar Vries. Beide zijn te bereiken in enkele minuten. Groningen is eenvoudig binnen circa 20 autominuten te bereiken. De woning is gebouwd in 2008, is goed geïsoleerd en heeft vrij uitzicht. Indien gewenst is er de mogelijkheid om extra grond, direct gelegen achter de woning, bij te kopen.

Indeling: Entree, hal met toilet, woonkamer met open keuken (totaal circa 68 m²) met fraaie uitbouw voor een grote eettafel. De keuken is modern en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De uitbouw/serre heeft openslaande deuren naar een heerlijk zonnig terras. Via de keuken bereikt u de bijkeuken; ideaal voor extra apparatuur en wasmachine en droger. Op de begane grond bevindt zich een kantoor met directe toegang naar buiten en een ruime master bedroom (circa 3.90 x 5 m) en een aangrenzende eigen badkamer.

De etage is vanaf twee locaties te bereiken. Er zijn 5 slaapkamers op de verdieping. De kamers zijn licht, speels door fijne dakkapellen en prettig qua formaat (circa 20, 14, 12, 14 en 14 m²). Tevens is er een eigen badkamer gesitueerd voorzien van ligbad, douche en vaste wastafel. Het toilet is separaat te bereiken. Eveneens is er veel bergruimte onder de schuine delen.

Bij het woonhuis hoort een stenen geïsoleerde garage (circa 20 m²) met zolderverdieping en met houtstek.

Bijzonderheden:
- vrijheid en ruimte
- modern comfort
- indien gewenst mogelijkheid om extra grond bij te kopen (tot 4 ha)
- Loods op de fotos gaat gesloopt worden
- binnen enkele minuten in Assen en Vries, in circa 15 minuten in Groningen
- goede isolatie
- dubbele bewoning makkelijk mogelijk met kleine aanpassing
- mooie plavuizen vloer met vloerverwarming over de gehele begane grond

Zie: www.funda.nl/koop/ubbena/huis-42413321-asserstraat-93

Tiplijn