Te koop in Assen: Royale kadewoning gelegen op de hoek met vijf slaapkamers

Te koop in Assen: Royale kadewoning gelegen op de hoek met vijf slaapkamers

Royale kadewoning gelegen op de hoek met maar liefst 5 SLAAPKAMERS. Geen tijd of zin om een tuin te onderhouden? Deze woning heeft een compact terras grenzend aan de woonkamer en het water en een ruim zonneterras op de garage. Aan de voorzijde is de woning heerlijk vrij gelegen door de groenvoorziening met speelplaats.

De woning, gelegen in de wijk Kloosterveen is op loopafstand van de gezellige Kloosterveste, waar diverse scholen, supermarkten, winkels en eetgelegenheden gevestigd zijn. Verder bent u dankzij de gunstige ligging in de wijk dichtbij uitvalswegen zoals de A28, waardoor u snel in zowel Groningen als richting Zwolle rijdt. Wilt u genieten van de natuur? Dat kan onder andere in het op loopafstand gelegen natuur- en recreatiegebied de Baggelhuizerplas.

Indeling woonhuis

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toilet, trapopgang en doorgang naar de ruime woonkamer. De woonkamer is voorzien van een gezellige gashaard, openslaande deuren en een schuifpui. De open keuken is van alle gemakken voorzien; vaatwasser, koelkast, vriezer, oven, magnetron, 5 pits gasfornuis en afzuigkap. Het woongedeelte is royaal doordat een deel van de inpandige berging is gebruikt voor een fijne eethoek.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig. De badkamer is voorzien van een douche, 2e toilet, bad en dubbel wastafelmeubel. Vanaf de eerste verdieping is het (vergrote) zonneterras te bereiken. Het zonneterras ligt op het oosten maar vanwege de vrije (hoek) ligging is er grotendeels van de dag wel ergens een zonnig plekje.

Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikt u nog twee slaapkamers. Beide kamers zijn voorzien van knieschotten voor extra bergruimte. Verder heeft één van deze kamers een vaste kastenwand waarachter de cv opstelling en de witgoedaansluitingen zitten.

Buitenruimte:
De woning heeft op de eerste verdieping een groot zonneterras. Daarnaast is er een fijn, beschut zitgedeelte aan de achterzijde van de woning. De voorzijde is deels voorzien van een gemetseld muurtje en is grotendeels bestraat. Met een paar kleine aanpassingen zou u een parkeerplaats kunnen realiseren op eigen terrein.

Bijzonderheden:
-Zeer gunstig gelegen in Kloosterveen.
-Woning met veel woonruimte en 5 slaapkamers.
-Mogelijkheid tot realiseren van parkeerplaats op eigen terrein.

Voor meer informatie en fotos zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-42412066-winde-2/.

Tiplijn