Te koop in Assen: Nette vrijstaande woning met maar liefst vijf slaapkamers

Te koop in Assen: Nette vrijstaande woning met maar liefst vijf slaapkamers

Op een prachtig rustig plekje gelegen aan de rand van de woonwijk Marsdijk staat op een ruim perceel van 581 m² deze nette vrijstaande woning.

Door de opbouw op de garage zijn er vier ruime slaapkamers op de eerste verdieping én daarnaast is er nog een vijfde slaapkamer op de tweede verdieping. Er is een heerlijke tuin rondom het huis en een fijne ligging nabij het Noord Willemskanaal. Het winkelcentrum van Marsdijk met daar de basisvoorzieningen en ook de uitvalswegen A28 en Europaweg zijn goed te bereiken.

INDELING
Begane grond: entree/ hal met meterkast, toilet, lichte tuingerichte woonkamer met een sfeervolle houtkachel en schuifpui die toegang geeft tot de tuin. Aan de achterzijde van de woning een moderne open keuken voorzien van fornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, warmhoudlade en combi-oven. De keuken geeft doorloop tot de bijkeuken voorzien van witgoedaansluiting, berging en toegang tot de garage.

Eerste verdieping: overloop met separaat toilet en vier royale slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer voorzien is van een balkon. Op deze verdieping bevindt zich de badkamer met een inloopdouche, ligbad en twee wastafels.

Tweede verdieping: royale overloop met veel bergruimte en toegang tot de vijfde slaapkamer.

BUITEN
De tuin rondom is keurig aangelegd met aan de voorzijde van de woning de mogelijkheid om meerdere autos op eigen terrein te parkeren. Er is veel privacy in de tuin en er zijn meerdere terrassen gerealiseerd waardoor er altijd een plekje in zowel de zon als schaduw is.

* Gedeeltelijk vloerverwarming aanwezig (keuken, bijkeuken en badkamer);
* Het schilderwerk is in 2020 en 2021 uitgevoerd;
* Veel woonruimte van maar liefst ca. 170 m² met vijf slaapkamers;
* De woning en de tuin zijn keurig onderhouden;
* Op een prachtig plekje gelegen nabij het Noord Willemskanaal.

Voor meer fotos en informatie zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41308172-voorstebree-21/.

Tiplijn