Te koop in Assen: Vrijstaande woning met zes slaapkamers en geïsoleerde garage

Te koop in Assen: Vrijstaande woning met zes slaapkamers en geïsoleerde garage

Ruime en goed onderhouden vrijstaande woning gelegen in de woonwijk Kloosterveen, deelwijk Kloosterhout. De woning ligt op een ruim perceel van 525m2 eigen grond, is voorzien van maar liefst 6 slaapkamers, een geïsoleerde garage en kunststof kozijnen. Door het materiaalgebruik heeft de woning een fraaie uitstraling.

De woning is gelegen in de woonwijk Kloosterveen en heeft een goede ligging ten opzichte van het winkelcentrum Kloosterveste. Het winkelcentrum heeft o.a 2 supermarkten en een diversiteit aan andere winkels. Verdere voorzieningen zoals de Baggelhuizerplas, openbaar vervoer, sportvoorzieningen en uitvalswegen liggen nabij. Ook het centrum van Assen is binnen ca. 15 fietsminuten te bereiken.

BEGANE GROND:
Entree in ruime en lichte hal met toilet, meterkast en de trapopgang en met toegang tot de kelder en de lichte woonkamer (ca. 33m2). Via de suite deuren is er toegang tot de woonkeuken (ca. 35m2) met een aparte studeer/werkhoek (ca. 8m2). De ruime en lichte woonkamer is voorzien van sfeervolle haard, een eikenhouten vloer en tuindeuren naar de besloten achtertuin.
De keuken is geplaatst in een u-vorm, heeft een landelijke uitstraling en is voorzien van een vaatwasser, een combi-oven, een 6-pits gasfornuis met oven en met een afzuigkap en een koelkast. De hele verdieping is voorzien van een houten vloer.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met toegang tot de vier slaapkamers (resp. ca. 12, 13, 13 en 14m2) en de badkamer (ca. 7m2). De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een toilet, een toilet en vloerverwarming. De slaapkamers zijn voorzien van laminaat.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vaste trap bereikbare tweede verdieping met overloop voorzien van cv-ketelopstelling en toegang tot twee slaapkamers (ca. 9 en 13m2).

TUIN:
De zonnige tuin ligt rondom de woning en de achtertuin ligt op het zuidwesten. De tuin is fraai aangelegd en voorzien van een houten berging met een overkapping. Op de oprit is het mogelijk om op eigen terrein te parkeren.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Ruime en goed onderhouden woning;
- Voorzien van kunststof kozijnen;
- Voorzien van 6 slaapkamers;
- Gelegen nabij uitvalswegen en voorzieningen.

Voor meer fotos en informatie zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41306801-kambalahout-7/.

Tiplijn