Te koop in Assen: Hoekwoning met schuur en 3 eigen parkeerplaatsen

Te koop in Assen: Hoekwoning met schuur en 3 eigen parkeerplaatsen

Karakteristieke hoekwoning met schuur en 3 eigen parkeerplaatsen nabij het centrum van Assen!

De unieke woning uit begin 20e eeuw is op loopafstand gelegen van het centrum van Assen met alle daar bijbehorende voorzieningen. In de loop der jaren is de woning tweemaal uitgebouwd. De eerste uitbouw is gedaan in 1977. Hier bevindt zich nu de keuken. In 84 is de uitbouw op de bovenverdieping gerealiseerd. Uniek maakt het ook dat alle voorzieningen wat betreft winkels, gezellige restaurantjes, maar ook het NS-station op loopafstand aanwezig zijn, maar dat men toch in een hele rustige straat woont. Het betreft een heerlijk licht woonhuis met tuin, grote schuur en maar liefst 3 eigen parkeerplaatsen!

INDELING WOONHUIS

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en toegang tot de zonnige woonkamer. De ruime woonkamer beschikt over een gassfeerhaard en inbouwkast en biedt toegang tot de keuken welke voorzien is van een vernieuwd keukenblad en inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kunt u naar een hal waar u de badkamer en separaat toilet vindt.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers waarvan één met toegang tot het balkon, twee voorzien van inbouwkasten en één met bergruimte achter het knieschot, extra (was)kamer met CV-opstelling en witgoed aansluiting en ten slotte een separaat toilet.

Zolder:
Bergruimte

Extra informatie:
- De woning is bijna geheel voorzien van dubbelglas
- Voorzien van vloerisolatie
- Riolering geheel vernieuwd in najaar 2020
- Intern opgeknapt in 2009
- Binnenkort voorzien van glasvezel, dus snel internet
- Maar liefst 3 parkeerplaatsen
- Op loopafstand van alle voorzieningen
- Op 20 autominuten van Groningen gelegen

Voor meer fotos en informatie zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41390845-nijlandstraat-15/.

Tiplijn