Te koop in Assen: Riante woning met inpandige garage en werkkamer

Te koop in Assen: Riante woning met inpandige garage en werkkamer

Op een mooie locatie met vrij uitzicht over plantsoen ligt deze riante vrijstaande woning (totale woonoppervlak van 186 m²) met inpandige GARAGE en een werkkamer op de begane grond. Een prachtige tuin en veel privacy op een royaal perceel van 1069 m2 maakt het geheel compleet.

U wandelt zo de natuur in en toch zijn alle voorzieningen zoals het winkelcentrum, een gezondheidscentrum en diverse basisscholen binnen handbereik. De woning ligt in de woonwijk Peelo.
De ligging ten opzichte van de A28 maakt deze locatie aantrekkelijk om te wonen.
Zowel Groningen als Zwolle zijn makkelijk bereikbaar.


Indeling

BEGANE GROND:
Ruime hal / entree met meterkast (doorloop naar de garage), modern toilet met urinoir, royale en lichte woonkamer (ca. 49 m2) met openslaande deuren naar de tuin en diverse zit ruimtes, ruime woonkeuken (ca. 20 m2) met diverse inbouwapparatuur en schuifpui naar het terras, werkkamer (ca. 8 m2). Geheel voorzien van vloerverwarming.
Zowel vanuit de keuken als woonkamer kunt u volop genieten van uw royale tuin.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met veel lichtinval, 5 slaapkamers, 2 balkons, badkamer met ligbad, wastafel, douche, tweede toilet en voorzien van vloerverwarming, witgoed ruimte met doorloop naar zolderberging.

BUITEN:
Royale aangelegde achtertuin met zonneterrassen, veranda en houten berging. Oprit voor minimaal 2 autos en toegang tot de garage (kanteldeur en loopdeur). Ook via de zijkant van de woning is de garage bereikbaar, tevens is daar ruimte voor de containers en de houtopslag.

Extras:
- Ruime inpandige garage met verwarming, elektriciteit, water.
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen.
- Vrij uitzicht (zowel voor als achter).

Voor meer fotos en informatie zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41398713-woerdes-115/.

Tiplijn