Te koop in Assen: Gemoderniseerde tweekapper

Te koop in Assen: Gemoderniseerde tweekapper

Gemoderniseerde tweekapper in de geliefde woonwijk Oud Zuid dichtbij het centrum van Assen. De woning is gebouwd in de jaren 40 en in de loop der jaren goed onderhouden met drie slaapkamers. Het huis is voorzien van een strakke afwerking met moderne keuken en veel woonruimte.

Op deze mooie locatie komt men niets te kort. De binnenstad, het Asserbos en het station zijn op loopafstand te bereiken. De ligging met de natuur en het gezellige centrum op korte afstand is een perfecte combinatie.

INDELING
Begane grond: entree/hal met trapopgang en toegang tot de royale woonkamer met erker aan de voorzijde. Moderne open keuken (2020) aan de achterzijde v.v. koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, magnetron, quooker en inductiekookplaat. Middels openslaande terrasdeuren is er toegang naar de tuin. Bijkeuken v.v. cv-opstelling en doorloop naar het toilet en de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers welke beide vaste kasten hebben en één met een walk in closet. Badkamer v.v. douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken slaapkamer met veel lichtinval door het dakraam en de dakkapel. Op deze verdieping kan een vierde slaapkamer gerealiseerd worden.

BUITEN
De diepe achtertuin, gelegen op het noordoosten, beschikt over een aangebouwde stenen berging. Verder is de achtertuin onderhoudsarm en netjes aangelegd en middels een achterom te bereiken. Het diepste gedeelte van de tuin is 17 meter lang!

* Nette afwerking door gehele woning;
* Gedeeltelijk nieuwe kozijnen van 2020 met HR++ glas;
* Nieuwe tuinaanleg 2020;
* Vaste kasten in de woonkamer en de slaapkamers op de eerste verdieping;
* Parkeervergunning voor bewoners;
* Ideale locatie!

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-41380555-esstraat-33

Tiplijn