Te koop in Assen: Villa met eigen overdekt zwembad en multifunctionele bedrijfsruimte

Te koop in Assen: Villa met eigen overdekt zwembad en multifunctionele bedrijfsruimte

Aan de rand van hoogwaardig bedrijventerrein Messchenveld gelegen op een strategische locatie tussen prachtige natuur, bedrijvigheid, woonwijk Marsdijk met alle denkbare voorzieningen én gelegen op korte afstand van diverse uitvalswegen waaronder de A28 staat dit pareltje van een hoogwaardige villa met multifunctionele bedrijfsruimte.

Uitkijkend over het best bewaarde beekdallandschap van West-Europa, Nationaal Park Drentsche Aa, biedt deze unieke locatie de mogelijkheid om wonen en werken te combineren in een bijzonder prettige omgeving. Bedrijf aan huis, uw eigen zwemschool of mantelzorg, het zijn slechts enkele van vele mogelijkheden van dit unieke object.

Dit hoogwaardig uitgevoerde pand beschikt over energielabel A, is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd middels een nieuwe Remeha hr cv ketel. Via de oprit met royale parkeergelegenheid op eigen terrein wordt de woning bereikt.

Indeling privéwoning

Begane grond:
Ruime entree, meterkast en toiletruimte (vv. hangcloset, urinoir en fontein). Riante living met apart zit en eetgedeelte en voorzien van meerdere openslaande tuindeuren. De modern uitgevoerde open keuken met kookeiland vormt de blikvanger in de eetkamer. Deze is afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en veel kastruimte.

Vanuit de keuken toegang tot de vernieuwde badkamer op de begane grond. Deze beschikt over een dubbel wastafelmeubel en separaat toilet. Op de begane grond bevinden zich tevens twee slaapkamers, kantoor met eigen entree en berging.

Verdieping:
De ruime overloop biedt toegang tot de diverse vertrekken; separaat toilet, drie slaapkamers en tweede badkamer met wastafelmeubel, vrijstaand ligbad, hangcloset en ruime doucheruimte. Vanuit de grote slaapkamer tevens toegang tot het riante dakterras. Eventueel kan in deze derde slaapkamer een woonkamer/keuken gerealiseerd worden waardoor de verdieping als zelfstandige woonruimte kan worden gebruik, voor bijvoorbeeld mantelzorg.

Tweede verdieping:
Bereikbaar via vaste trap, overloop en ruime zolderkamer met raampartijen rondom.

Bedrijfsgedeelte

Indeling: het bedrijfsgedeelte (ca. 394m2) is bereikbaar zowel binnendoor vanuit de woning als via de twee aparte entree ruimtes elk voorzien van eigen balie/receptie en ontvangstruimte. Dankzij de aanwezigheid van vijf praktijkruimtes/behandelkamers en een inpandig zwembad met kleedhokjes, doucheruimte en toiletten biedt het bedrijfsgedeelte veel mogelijkheden voor het exploiteren van een bedrijf in de sport- en gezondheidssector.

Bestemming:
Het object is gelegen aan de rand van bedrijventerrein Messchenveld en valt onder bestemmingsplan "Bedrijventerrein Noord". Via onze website kunt u deze inzien, alsmede het beeldkwaliteitsplan. Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u graag naar de gemeente Assen.

Zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41354903-griekenlandlaan-30-32/.

Tiplijn