Te koop in Assen: Vrijstaand split-level woning met drive-in garage

Te koop in Assen: Vrijstaand split-level woning met drive-in garage

Heeft u er altijd al over gedroomd om te wonen in de gewilde woonwijk Westerpark, aan de rand van het Asserbos, in een VRIJSTAANDE SPLIT-LEVEL WONING met drive-in-garage.

In de woning is het aangenaam licht en u heeft prachtig zicht op de riante tuin en de groene woonomgeving. De woning is dankzij de in 2018 geplaatste 28 eigen zonnepanelen ENERGIEVRIENDELIJK en ligt zeer gunstig; aan de rand van het Asserbos, op fietsafstand van het gezellige stadscentrum en nabij de aansluitingen op de A28.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Entree in ruime hal met toiletruimte en ruimte voor garderobe. Vanuit de hal heeft u toegang tot de aangenaam lichte woonkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning. De woonkamer beschikt deels over een hoog plafond, hetgeen bijdraagt aan een prettige sfeer. De terrasdeur vanuit de woonkamer nodigt uit om de fraai aangelegde tuin te betreden. Een elektrisch bedienbaar zonnescherm verhoogt het wooncomfort. Een handige pantryhoek, uit het zicht, maakt onderdeel uit van de woonkamer. Op deze verdieping treft u een badkamer en 3 slaapkamers aan. Een van deze slaapkamers is voorzien van een vaste kast. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douchehoek, wastafel in meubel en een extra toilet.
In de gehele woning ligt een prachtige pvc-vloer (plankenvloer-look) met daaronder vloerverwarming. Het balkon aan de achterzijde van de woning biedt een prachtig uitzicht op de achtertuin is bereikbaar via de hal.

Souterrain:
Vanuit de hal bereikt u het souterrain, hier vindt u o.a. de ruime keuken. Deze is voorzien van een inbouwkeuken geplaatst in lijnopstelling en uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, Quooker, stoomoven, combi-oven/magnetron, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en grote koelkast. Aangrenzend aan de keuken is een 4e slaapkamer. Naast de keuken ligt de bijkeuken/berging. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de witgoedapparatuur en is de toegang Naast de 4e slaapkamer telt deze verdieping naar een extra (werk-)kamer/hobbyruimte met directe toegang tot de achtertuin en de brede garage.

Bergzolder:
Vanuit de hal is de bergzolder via een vlizotrap bereikbaar. De cv-eigendomsketel uit 2018 (Vaillant) en de omvormer voor de zonnepanelen treft u hier aan.

Garage:
De drive-in-garage is met zijn bijna-4-meter breedte prettig ruim en heeft naast een elektrisch op afstand bedienbare garagedeur ook een separate loopdeur. De oprit biedt ruimschoots plaats voor het stallen van meerdere voertuigen op eigen terrein en kan worden afgesloten door een op afstand te bedienen elektrisch toegangshek.

Buitenom:
De groene tuin is fraai aangelegd en ligt beschut. Vanaf het terras heeft u een prachtig zicht op de tuin en de vrijstaande houten blokhut, welke is uitgerust met elektra, biedt ruimschoots plek aan tuingereedschap en dergelijke.

Kenmerken & specificaties:
- Keurige, aangenaam lichte vrijstaande split-level-woning met totaal 4 slaapkamers;
- Prachtig gelegen in het Westerpark, aan de rand van het Asserbos, op fietsafstand van het gezellige stadscentrum en gunstig gelegen met een goede aansluiting op de A28;
- De woning is voorzien van een definitief energielabel A;
- Voorzien van 28 eigen zonnepanelen op dak, geplaatst in 2018;
- De woning is uitgerust met een warmtepomp, geplaatst in 2018;
- Gehele woning is voorzien van vloerverwarming onder de prachtige pvc-vloer;
- Huidige maandlasten voor elektra ¬ 135,- ;
- Fraai aangelegde tuin met volop privacy;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere voertuigen;
- Schilderwerk buitenom is uitgevoerd in 2017.


Kortom: Bent u net zo enthousiast geworden over deze unieke woning met een woonoppervlakte van maar liefst 183 m2 gelegen op een prachtige lokatie en wilt u graag komen kijken? Bel dan gerust met ons kantoor om een bezichtiging aan te vragen.

Zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41215543-westerlaan-6/.

Tiplijn