Te koop in Assen: Vrijstaande woning met 5 slaapkamers, stenen garage en 12 zonnepanelen

Te koop in Assen: Vrijstaande woning met 5 slaapkamers, stenen garage en 12 zonnepanelen

Op vrije hoek gelegen lichte vrijstaande woning met maar liefst 5 slaapkamers, stenen garage, 12 zonnepanelen en tuin op het zuidwesten. De woning is vrij gelegen, zonder directe buren aan de voor- en zijkant van het huis. Deze unieke locatie kenmerkt zicht doordat het Centraal Station, het stadscentrum van Assen, wijkwinkelcentrum Vredeveld en het Amelterbos op steenworp afstand zijn gelegen.

Begane grond
U komt binnen via de entree/hal met een ruim separaat toilet en fontein. De royale Z vormige woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, speksteenkachel en openslaande deuren richting de tuin. De half open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 6-pits gaskookplaat, wasemkap, koelkast, oven en vaatwasser.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevindt zich de overloop dat toegang biedt tot drie royale slaapkamers. Ook de moderne badkamer bevindt zich op deze verdieping. Deze is voorzien van een inloopdouche, ligbad, hangcloset, wastafelmeubel en vloerverwarming.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap. Op deze verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers en een ruimte voorzien van witgoedaansluiting en cv-ketel.

Tuin en omgeving
De keurige woning beschikt over een zonnige tuin op het zuidwesten. De tuin is voorzien van een gazon, een ruime aangebouwde overkapping, nieuwe bestrating en een stenen garage voorzien van elektra. De ruime overkapping is uitgevoerd met tentdoek waardoor men hier gedurende het gehele seizoen heerlijk kan vertoeven. Het geheel is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk nabij diverse voorzieningen. Binnen enkele minuten kunt u in het stadscentrum van Assen zijn.

Bijzonderheden
* Op vrije hoek gelegen
* Ruime overkapping met tentdoek
* Maximale lichtinval door de vele raampartijen
* Zijraam uitbouw begane grond voorzien van elektrische screens
* 12 zonnepanelen
* Volledig geïsoleerd

Zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41208530-het-palet-17/.

Tiplijn