Te koop in Assen: Vrijstaande woning met eigen oprit en vrijstaande garage

Te koop in Assen: Vrijstaande woning met eigen oprit en vrijstaande garage

Wonen aan de Groningerstraat betekent niet alleen dat u in no-time lopend in het centrum van Assen bent, maar ook binnen 20 minuten in Groningen met de auto. De woning beschikt over een erker aan de straatzijde waardoor er veel daglicht de woning binnenkomt.

Daarnaast heeft u hier breed zicht over de Groningerstraat. Winkels, scholen en openbaar vervoer vindt u op comfortabele loop- en fietsafstand.

De woning bevindt zich op een perceel van maar liefst 729m2 groot. Aan de achterzijde van de woning vindt u dan ook een zeer diepe, keurig onderhouden tuin welke is gelegen op het westen. Naast de fraaie tuin is er ook een ruime garage aanwezig van ca. 25m2.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Hal met trapopgang en voorraadkast. Fraaie en lichte woonkamer met erker, glas-in-lood ramen en houten vloer. De woonkamer biedt toegang tot de royale keuken welke voorzien is van enige inbouwapparatuur en prachtig uitzicht heeft over de tuin. Vervolgens heeft u vanuit de keuken toegang tot de hal, welke leidt naar de toiletruimte met daarin een wandcloset alsmede een urinoir. Tevens is er nog een ruimte voor de CV-ketel en toegang tot een fijne werkkamer en kelder.

Verdieping:
Overloop met toegang tot de twee grote slaapkamers welke voorzien zijn van grote raampartijen, inbouwspots en veel bergruimte middels knieschotten. Het is eventueel mogelijk om één van de slaapkamers op te splitsen in twee kamers, zodat er totaal drie slaapkamers op de verdieping aanwezig zijn. Tevens is er een badkamer met douche, wastafel en dakraam en separaat toilet.

BIJZONDERHEDEN:
- Uitgebouwde, vrijstaande woning
- Vrijstaande garage
- Eigen oprit
- Eventueel drie slaapkamers op de verdieping te realiseren
- Buitenschilderwerk zeer recentelijk gedaan
- Veel privacy
- Diepe tuin
- Op loopafstand van het stadscentrum van Assen
- Op 20 auto-minuten van Groningen gelegen

Zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41299156-groningerstraat-201/.

Tiplijn