Te koop in Assen: Uniek vrijstaand woonhuis met multifunctionele ruimte van 148 m²

Te koop in Assen: Uniek vrijstaand woonhuis met multifunctionele ruimte van 148 m²

Eens in de zoveel tijd wordt een woning aangeboden die het predicaat UNIEK verdient. Dit is zon moment.

Uniek vanwege de plek. Het beste van twee werelden komt hier samen, op steenworp afstand liggen landgoed Valkenstijn en het Amelterbos, terwijl het centraal station, wijkwinkelcentrum Vredeveld en het stadscentrum van Assen zich ook in de directe omgeving bevinden. Binnen enkele fietsminuten bent u in het natuurgebied rondom Rolde, Deurze en Balloo, alwaar het heerlijk recreëren is. Ook uitvalswegen richting de A28 zijn dichtbij gelegen.

Uniek omdat in de afgelopen jaren de woning op diverse punten verbeterd is, waarbij jaren dertig stijlkenmerken behouden zijn gebleven. Zo wordt de woning gesierd door een entree met granito vloer, zadeldak met ruim overstek, brede goten, paneeldeuren, erker en glas-in-lood ramen. Prachtige tuinen aan de voor- en achterzijde omringen dit statige huis.

Uniek omdat in 1998 een grote multifunctionele vrij in te delen ruimte van maar liefst 148 vierkante meter achter de woning is gebouwd. Deze onder architectuur gebouwde ruimte is volledig geïsoleerd en leent zich uitstekend voor een kantoor, (bedrijfs)opslag of zelfs mantelzorgwoning. De aanwezigheid van een separate kantoorruimte, een pantry en een douche met toilet maken de ruimte geschikt voor velerlei doeleinden. Ideaal voor de thuiswerker die dicht bij de familie wil zijn maar toch ook gescheiden in alle rust wil werken. Heeft u een hobby waarvoor u wel een paar extra vierkante meters kunt gebruiken? Ook hiervoor bent aan Steendijk 152 aan het juiste adres.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: entree, hal met toegang tot de toiletruimte, kelder, woonkeuken en woonkamer. De royale living, voorzien van betonvloer met stijlvolle antraciet grijze tegels, is heerlijk licht dankzij de vele ramen, de erker en de openslaande deur richting de tuin. Vanuit de hal bereikt u de woonkeuken met nette keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, verdiept werkblad en Boretti kookplaat met wokbrander en frytop. De eenvoudige badkamer, met douche en wastafel bevindt zich naast de woonkeuken.
Eerste verdieping: overloop toegang tot de drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer is voorzien van twee vaste kasten.
Zolderverdieping: via vlizotrap te bereiken bijzonder ruime zolderverdieping met ruimte voor het creëren van een vierde slaapkamer.
De op het zuiden gelegen achtertuin is voorzien van diverse terrassen, bloemenborders, bomen en planten.
Extra informatie:

- De multifunctionele ruime is voorzien van eigen aansluitingen voor gas, water en elektra en krachtstroom;
- Uitstekende mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen;
- Aanvaarding flexibel.

Rekening houdend met de hoogwaardig bouwkwaliteit van de multifunctionele ruimte heeft de makelaar er voor gekozen om de 148 vierkante meter van deze ruime toe te voegen het woonoppervlakte van het woonhuis waardoor het totaal op 245 vierkante meter woonoppervlakte komt.

Bent u op zoek naar een klassieke jaren dertig woning op één van de mooiste plekken van Assen, heeft u altijd al gedroomd van een royale multifunctionele met ongekende mogelijkheden? Maak dan een afspraak met de makelaar en ervaar zelf het woongenot en de mogelijkheden van dit unieke object.

Bekijk ook de video voor een compleet beeld.

Zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41281782-steendijk-152/.

Tiplijn