Te koop in Assen: Vrijstaande woning met de mogelijkheid voor een praktijk aan huis

Te koop in Assen: Vrijstaande woning met de mogelijkheid voor een praktijk aan huis

Op zoek naar een vrijstaande woning met de mogelijkheid voor praktijk aan huis, op een ruim perceel in de gewilde woonwijk Kloosterveen? Dan is dit uw kans!

Aan een niet-doorgaande weg aan de Kloosterhout staat deze in 2007 zeer degelijk gebouwde vrijstaande woning met 3 slaapkamers (met de mogelijkheid om op de zolderverdieping met goede stahoogte nog extra kamers te realiseren), praktijkruimte met eigen entree en toilet, bijkeuken en berging. Voorzieningen als scholen, winkelcentrum Kloosterveste, gezondheidscentrum, kinderopvang, sportvoorzieningen en de prachtige natuur zijn nabij.

De indeling van de woning is als volgt:
BEGANE GROND:
Overdekte entree in hal met toiletruimte, trapopgang en toegangsdeur naar de woonkamer. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een hangend toilet met fontein. De woonkamer (ca. 39 m2) heeft aan achterzijde dubbele openslaande deuren die uitnodigen om de achtertuin te betreden. In U-opstelling is de half open keuken geplaatst. Deze is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vaatwasser. De praktijkruimte (ca. 18 m2) met wachtruimte heeft een eigen entree aan de zijkant van de woning en is uitgerust met een pantryblok en eigen toilet. Via de berging met meterkast en dubbele garagedeuren, is er vanuit de woning rechtstreeks toegang tot de praktijkruimte. Uiteraard kan deze ruimte ook gebruikt worden als extra slaap-, speel- of hobbykamer. De ruime bijkeuken, gelegen achter de keuken, (ca. 7 m2) heeft een wasmachine-aansluiting en biedt toegang tot de achtertuin.

1e VERDIEPING:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchehoek, wastafel in meubel en tweede toilet.

2e VERDIEPING:
Via een vaste trap vanaf de overloop is de royale zolderverdieping bereikbaar. Dankzij de goede kaphoogte kunnen hier, indien gewenst, eenvoudig 2 slaapkamers gerealiseerd worden.

Kenmerken en specificaties:
- Zeer degelijk gebouwde vrijstaande woning met praktijkruimte op een ruim perceel van 620 m2;
- De woning is gebouwd in 2007 en volledig geïsoleerd;
- De eerste en tweede verdieping zijn te bereiken middels hardhouten trappen met anti-slip profiel;
- Keurige vloeren en nette wandafwerking gehele woning;
- Dubbele openslaande tuindeuren in de woonkamer naar de op het zuiden gelegen royale achtertuin;
- Gelegen in kindvriendelijke woonwijk;
- Gunstig gelegen t.o.v. alle voorzieningen, uitvalswegen en prachtige natuur.


Kortom: Bent u benieuwd geworden naar deze heerlijke woning op een fantastische locatie? Bel gerust om een afspraak te laten inplannen en overtuig uzelf!

Zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41287154-kloosterhout-19/.

Tiplijn