Te koop in Assen: Riante vrijstaande onder architectuur gebouwde stadsvilla met riante achtertuin

Te koop in Assen: Riante vrijstaande onder architectuur gebouwde stadsvilla met riante achtertuin

Een fijne ligging aan de haven van woonwijk Kloosterveen, nabij het winkelcentrum van Kloosterveste, scholen en uitvalsweg A28. Daarnaast is het recreatiegebied Baggelhuizerplas om de hoek!

INDELING


Begane grond: Entree/ hal met trapopgang en toilet + fontein. Royale woonkamer met extra hoog plafond en veel lichtinval door grote schuifpuien. De woonkamer geeft doorgang naar de tuin door middel van 2 royale schuifpuien. In de ruime keuken met gedeeltelijk glazen dak is het heerlijk licht . De keuken is voorzien van spoeleiland , gas op glas kookplaat , magnetron, oven, vaatwasser, afzuigkap, en koelkast. De keuken is bovendien voorzien van vloerverwarming. Vanuit de keuken is toegang naar een ruime ingebouwde voorraadkast. De woonkamer en keuken zijn gezamenlijk 60m2 .
Vanuit de open entree is toegang tot de woonkamer en een inpandige berging voorzien van een "the Doors" inbouw kastenwand , met buitendeur naar zijkant huis en nog een extra berging/ cv ruimte.

Eerste verdieping:
Royale overloop met heel veel lichtinval, welke toegang geeft tot de keurige badkamer met ligbad ,douchecabine ,dubbele wastafel, designradiator en vloerverwarming . Er bevinden zich drie ruime slaapkamers van 16m2, 16m2 en 22m2 (deze is eenvoudig weer op te spitsen tot 2 kamers van 11m2 elk). De grootste slaapkamer is voorzien van een riante " the Doors inbouw kastenwand. Verder is er nog een aparte toiletruimte met fontein op de overloop.

BIJZONDERHEDEN


* Royale woning met veel lichtinval (166 m² woonoppervlak en inhoud van 621 m³)
* Ruime beschutte achtertuin met aangelegde terrassen.
* Eenvoudig weer 4e slaapkamer te realiseren.
* Mogelijkheid voor extra opbouw.
* Tuingerichte woonkamer.
* Elektrisch bedienbare zonwering op glazen dak keuken.
* Mooie hoekkavel met mooie zichtlijnen en met uitzicht op de kloosterhaven.
* Ruimte voor meerdere autos op eigen terrein.


Kortom: een ruime stadsvilla met een kubistische architectuur welke zich kenmerkt door bijzonder veel lichtinval op een prettige hoekligging met magnifiek uitzicht op kloosterhaven.

Zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41276898-tjalk-21/.

Tiplijn