Te koop in Assen: Woning met aangebouwde garage en kantoor-/bedrijfsruimte

Te koop in Assen: Woning met aangebouwde garage en kantoor-/bedrijfsruimte

Deze goed onderhouden woning is gelegen aan de rand van de geliefde woonwijk Marsdijk en een kleinschalig bedrijventerrein. De woning beschikt over een aangebouwde garage en een ruime oprit met voldoende parkeergelegenheid. Aan de rechterkant van de woning bevindt zich een kantoor-/bedrijfsruimte, wat de combinatie tussen wonen en werken uitstekend mogelijk maakt.

Begane grond:
De woning en de kantoor-/bedrijfsruimte zijn via een aparte voordeur te bereiken, maar ook vanuit binnen door middel van een deur in de hal. Via de linker voordeur bereikt u de hal in de woning. Deze geeft toegang tot een toilet, de meterkast, de bijkeuken en de woonkamer. De royale woonkamer is voorzien van veel lichtinval en een houtkachel. Vanuit de woonkamer is de nette keuken te bereiken. De rechter voordeur geeft toegang tot de hal van de kantoor-/bedrijfsruimte. Vanuit hier zijn een toilet, bijkeuken en kantoorruimte te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de badkamer (voorzien van twee wastafels, ligbad, douche en toilet) en vier ruime slaapkamers, waarvan twee voorzien van een vaste kast.

INFO
- Voorzien van aangebouwde garage
- De woning is volledig geïsoleerd
- Kantoor-/bedrijfsruimte met eigen entree
- Ligging aan de rand van een kleinschalig bedrijventerrein Marsdijk


De woning heeft veel meer te bieden! Makelaar Alex Huis verzorgt graag een uitgebreide bezichtiging, schroom niet en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak!

Zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41111448-klompmakerstraat-10-12/.

Tiplijn