Te Koop in Assen: Vrijstaande woning met ruime kelder en aangebouwde garage

Te Koop in Assen: Vrijstaande woning met ruime kelder en aangebouwde garage

Op een prachtige en rustige locatie, aan de rand van de woonwijk Marsdijk gelegen, nabij het kanaal, vrijstaande woning met ruime kelder en aangebouwde garage. De woning staat op een ruime kavel van 619 m² en is gebouwd in 1987.

Het deelplan in de wijk waar de woning gebouwd is kenmerkt zich door de hoeveelheid groen en het rustig wonen. De woning is gesitueerd nabij het kanaal waar het heerlijk wandelen en fietsen is, het natuurgebied Balloërveld is in de directe nabijheid gelegen. Tevens zijn uitvalswegen binnen enkele autominuten te bereiken en het winkelcentrum van Marsdijk ook en de sporthal.

Indeling
Begane grond: hal/entree, meterkast, toilet met fontein. Ruime woonkamer met schuifpui en haard, woonkeuken voorzien van een hoekblok met apparatuur tevens vanuit hier toegang tot de ruime kelder, bijkeuken met toegang tot de ruime garage met vliering (bereikbaar middels en vlizotrap) met een aparte loopdeur en een elektrische bedienbare kanteldeur.

Eerste verdieping: overloop met ingebouwde kastruimte, 3 slaapkamers waarvan 1 met loggia en vaste kastenwand. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en toilet.
Tweede verdieping: bevat veel bergruimte en is bereikbaar middels een vlizotrap
Buiten: een ruime, groene en kleurrijke tuin rondom gelegen op het zuiden. Tevens voldoende ruimte voor het parkeren van 2 autos op eigen terrein.

*) het realiseren van een 4e slaapkamer is mogelijk
*) de mogelijkheid bestaat ook om het woonhuis levensloopbestendig te maken

Zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41010334-langbree-21/.

Tiplijn