Te koop in Assen: Prachtige onderhoudsarme vrijstaande woning met praktijkruimte aan het water

Te koop in Assen: Prachtige onderhoudsarme vrijstaande woning met praktijkruimte aan het water

Prachtige onderhoudsarme vrijstaande woning met praktijkruimte en een slaapkamer en badkamer op de begane grond gelegen in de geliefde woonwijk Kloosterveen, deelwijk Kloosterbos. Deze goed onderhouden woning is gebouwd in 2009, ligt op een perceel van maar liefst 519m2 eigen grond en heeft een prachtige tuin met meerdere terrassen waarvan een terrasoverkapping aan het water.

Kloosterbos heeft een groene uitstraling met veel waterpartijen. In Kloosterveen zijn volop voorzieningen zoals scholen en het winkelcentrum Kloosterveste met een verscheidenheid aan winkels. Tevens is de wijk gelegen nabij recreatievoorzieningen (o.a. Drentse Golf & Country Club en Arboretum van Assen), openbaar vervoer en uitvalswegen waaronder de A28 richting Groningen en Zwolle. Ook het centrum van Assen is binnen 15 minuten op de fiets te bereiken.

BEGANE GROND:
Entree in ruime hal met meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot de ruime woonkeuken (ca. 20m2) met aansluitend de woonkamer (ca. 44m2). De keuken is voorzien van een kookeiland met kookplaat en afzuigkap, een vaatwasser, een combi-magnetron, een stoomoven, een koelkast, een vriezer en een koffiezetapparaat en biedt fenomenaal uitzicht over het water. Ook is vanuit de keuken de bijkeuken te bereiken. De ruime woonkamer geeft middels een schuifpui toegang tot een terras gelegen aan het water. De lichte woonkamer is voorzien van een lichtstraat in het plafond, een deur naar de modern aangelegde tuin en een gashaard.

Vanuit de hal is tevens de ruime slaapkamer voorzien van een inloopkast en de badkamer te bereiken. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, een douche en de wastafel. Aan het einde van de hal is de toegang tot het kantoor (ca. 14m2) met vaste kast en toegang tot de separate entree met een toilet bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop voorzien van vide met prachtig uitzicht over het water en met toegang tot de vier slaapkamers (resp. ca. 12, 13, 21 en 21m2) en de berging voorzien van de cv-ketel. Vanuit de 2 grootste slaapkamers is er toegang tot 2 aparte vides. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Prachtige vrijstaande woning met praktijkruimte;
- Gelegen aan het water;
- Onderhoudsarm en volledig geïsoleerd;
- Slaapkamer en badkamer op de begane grond;
- Energielabel A;
- In totaal 5 slaapkamers, waarvan 2 met een eigen vide.

Zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41266484-bosanemoon-19/

Tiplijn