Te koop Assen: Riant helft van dubbel woonhuis

Te koop Assen: Riant helft van dubbel woonhuis

Riant wonen op loopafstand van het gezellige stadscentrum in een ruime en zeer goed onderhouden HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met grote VRIJSTAANDE GARAGE en vrij uitzicht over een groensingel? Het is mogelijk aan de Huygensstraat 15 in Assen!

Deze keurige woning met 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een mega-zolderkamer is gebouwd in 2008 en is volledig geïsoleerd. In deze woning komt alles samen; ruimte, comfort, rust en vertier binnen handbereik!

Begane grond:
Entree in hal. In de hal bevinden zich de meterkast, de toiletruimte, een provisiekast onder de trap en de trapopgang. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer welke aangenaam licht is. Ter verhoging van het comfort is er een pelletkachel geplaatst. Aan achterzijde bevindt zich de keuken. Deze is geplaatst in hoekopstelling en de gebruikelijke inbouwapparatuur is aanwezig. Dubbele openslaande terrasdeuren nodigen uit om vanuit de woonkamer de ruime achtertuin te betreden.

Eerste verdieping:
Ruime overloop en toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop is aangenaam licht dankzij het aanwezig zijraam. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, wastafel en tweede toilet.

Zolderverdieping:
Via een vaste trap komt u op de ruime zolderoverloop, waar zich de cv-ketel bevindt. De zeer riant bemeten zolderkamer is geschikt voor meerdere doeleinden, bijvoorbeeld als slaapkamer(s), hobbykamer, thuiswerkplek of gewoon als opslagruimte. Extra bergruimte is aanwezig achter de knieschotten.
Buitenom:
De achtertuin is gelegen op het westen en biedt veel privacy. Vanuit de achtertuin heeft u eveneens toegang tot de garage. Deze is voorzien van elektra. Op de oprit heeft u de mogelijkheid om meerdere voertuigen te stallen.

Kenmerken & specificaties;
- Riant helft van dubbel woonhuis met 4 slaapkamers;
- Ruime vrijstaande stenen garage, v.v. elektra;
- Prachtig gelegen op loopafstand van het gezellige stadscentrum;
- Volledig geïsoleerde woning met definitief energielabel A;
- Schilderwerk buitenom is uitgevoerd in 2016;
- Vrij uitzicht, dus geen directe bebouwing tegenover.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-41024408-huygensstraat-15

Tiplijn