Te koop in Assen: tussenwoning met vier slaapkamers

Te koop in Assen: tussenwoning met vier slaapkamers

Een bijzonder mooie tussenwoning te koop aan. Het geheel is recent gebouwd en voldoet derhalve aan de gestelde isolatie eisen. Dit betekent voor u lage stookkosten! Hierin spelen uiteraard ook de zonnepanelen een belangrijke rol.

Deze tussenwoning beschikt over 4 slaapkamers en is dan ook geschikt voor een brede doelgroep. Het geheel is gelegen aan de rand van Assen, dit in een jonge woonwijk. Voorzieningen zijn zeer goed bereikbaar. Tegenover de woning ligt een groenstrook / bosperceel wat in de toekomst onbebouwd zal blijven. U waant zich dan ook niet direct in een nieuwbouwwijk. Kenmerkend voor de wijk zijn de brede groene stroken wat de wijk een parkachtig karakter geeft.
Assen kenmerkt zich vooral door zijn centrale ligging en de hoge mate van voorzieningen op sportief, cultureel en sociaal gebied. Daarnaast kent de stad natuurlijk een zeer uitgebreid winkelaanbod.

Indeling
Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping; toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje; woonkamer met deur naar het fraai aangelegde terras; open keuken voorzien van kookeiland, koeler met vriesgedeelte, afzuiging, 5 pits gascomfoor en afzuiging.

Eerste verdieping
Overloop welke toegang biedt tot 3 royale slaapkamers. Daarnaast treft u op de verdieping de moderne badkamer welke is voorzien van douche, fraai wastafelmeubel, designradiator en wandcloset.

Tweede verdieping
Middels vaste trap toegang tot de ruime zolderkamer. Hier treft u ook de CV opstelling.

Bijzonderheden
- Woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing
- Voorzien van kunststof goten
- Achter in de tuin een berging met ruimte voor fiets en/of tuingereedschap
- De tuin is bijzonder fraai aangelegd met terras en borders
- Verwarming geschiedt middels CV
- Woning is voorzien van 7 zonnepanelen

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-87499941-koningsmantel-54

{text} {text} {text}
Tiplijn