Te koop in Assen: schitterende monumentale villa

Te koop in Assen: schitterende monumentale villa

In de statige "Paleizenbuurt" van Assen, op loopafstand van alle centrumvoorzieningen, het Asserbos en NS station ligt deze schitterende monumentale villa aan de Beilerstraat 22.

De villa is gebouwd in 1881 en is in 2006-2007 vrijwel volledig gerenoveerd en gemoderniseerd met behoud van authentieke elementen. Het huis verkeert technisch in een prima staat. Het pand is aangemerkt als gemeentelijk monument en is gebouwd in eclectische stijl. Door de indeling en afmetingen van de diverse ruimtes is het pand geschikt voor diverse gebruiksmogelijkheden, o.a. de combinatie wonen en werken.

Het huis is vrijwel volledig geïsoleerd, voorzien van vloer- muur en dakisolatie, en grotendeels HR glas. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.
Achter de woning ligt een prachtig onder architectuur aangelegde diepe achtertuin met zwemvijver en diverse terrassen, zodat u ondanks het feit dat de tuin op het noorden ligt, op vele momenten van de dag van de zon kan genieten; u vindt hier optimale rust en privacy in het hart van Assen.
Kavel grootte: 940 m²
Woonoppervlakte: 362 m²

Bijzonderheden:
- Bestemming: wonen en kantoren
- Uitstekend geschikt voor om werken en wonen te combineren.
- Liftschacht aanwezig, lift installatie mogelijk
- gemeentelijk monument
- er is geen energielabel i.v.m de classificatie als monument
- diepe achtertuin met 3 monumentale bomen
- zwemvijver met helofytenfilter

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-41661558-beilerstraat-22

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn