Te koop in Assen: Helft dubbel woonhuis

Te koop in Assen: Helft dubbel woonhuis

In de geliefde wijk Kloosterveen is deze ZEER RUIME en ZEER GOED ONDERHOUDEN HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met BIJKEUKEN en VERLENGDE GARAGE gelegen.

Het betreft een heerlijk ruim opgezet woonhuis in een rustige straat.
De woonkamer is voorzien van een erker aan de voorzijde van de woning waardoor er leuke zithoekjes gemaakt kunnen worden en er veel licht naar binnen valt.
De woning is van 2003 en gebouwd in de jaren 30 stijl. De Zalmstraat is een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. De achtertuin is gelegen op het oosten en fraai aangekleed. De perceeloppervlakte is 271m².

De wijk Kloosterveen biedt veel voorzieningen waaronder een ruim opgezet winkelcentrum, diverse basisscholen, sportfaciliteiten en een mooi natuurgebied (de Baggelhuizerplas) aan de rand van de wijk. De uitvalswegen waaronder de A28 maken de wijk goed bereikbaar.

INDELING WOONHUIS
Begane grond: entree/hal, toilet, ruime woonkamer en keuken (samen 56m2) woonkamer is uitgevoerd met een erker aan de voorzijde, en bij de eettafel bieden de openslaande tuindeuren toegang tot de tuin. De open keuken heeft een blok in L-opstelling met Siemens inbouwapparatuur en Grohe red kraan. In de grote bijkeuken zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken is de garage binnendoor bereikbaar.

Eerste verdieping: overloop, drie ruime slaapkamers (ca 17, 17 en 11m2) en de badkamer.

Tweede verdieping: Ruime zolderverdieping met mogelijkheden voor 1 of zelfs 2 extra kamers. Aparte CV / WTW ruimte en achter de knieschotten veel bergruimte aanwezig.

BIJZONDERHEDEN:
- Zeer ruime woning met veel lichtinval
- Voorzien van 20! Zonnepanelen (opbrengst +/- 3.000 kwh per jaar)
- Tuin gelegen op het oosten
- Eerste verdieping voorzien van smart home rolluiken
- Volledig geïsoleerd
- Energielabel A
- Openslaande tuindeuren
- Eigen afsluitbare opgang/achterom
- WTW van 2016 Itho Daalderop

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-87449220-zalmstraat-9

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn