Te koop in Assen: riant vrijstaande villa

Te koop in Assen: riant vrijstaande villa

Op heerlijk RUSTIGE LOCATIE aan de rand van Kloosterveen gelegen RIANT VRIJSTAAND WOONHUIS. Dit luxe object is in 2008 gebouwd en biedt door de kavel van 1348 m² en het woonoppervlak van circa 380 m² legio mogelijkheden.

Natuurlijk uitermate geschikt om volledig te bewonen, maar indien gewenst is kantoor aan huis of dubbele bewoning eenvoudig te realiseren. Het geheel kenmerkt zich door een hoogwaardig afwerkingsniveau en dito onderhoud. Zo is de woning recent voorzien van 40 zonnepanelen, een sfeervolle gashaard in de woonkamer en op zowel begane grond als eerste etage voorzien van nieuwe vloer- en wandafwerking. Tenslotte woont u vrijwel naast de Drentse Golf en Country Club en met uitstekende aansluiting op rondweg en A28...

RIANT EN VRIJ WONEN, MAAR WEL ALLE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK!? KOM KIJKEN!

Indeling begane grond:
Ruime entree met meterkast, modern wandcloset, trapopgang naar de eerste etage en dubbele deuren naar de living. De lichte woonkamer met grote raampartijen biedt vele indelingsmogelijkheden met zowel een straatgericht als een tuingericht gedeelte en is, samen met de keuken, meer dan 130 m². Indien gewenst behoort een opdeling in meerdere ruimten zeker tot de mogelijkheden. De luxe keuken met RVS kookeiland is van alle gemakken voorzien met o.a. 2 koel/vriescombinaties, combi-oven, vaatwasser, inductie-kookplaat met wokbrander en afzuigkap. De naastgelegen bijkeuken zorgt voor de nodige berg/wasruimte en heeft een binnendoor naar een multifunctionele en geïsoleerde ruimte van circa 17 m². Aan de zuidzijde van de woning bevindt zich een 2e entree met ruime werk/slaapkamer (18 m²) met en suite badkamer voorzien van inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel. Aan de achterzijde maken de openslaande deuren naar het overdekte terras op west het geheel compleet.

Eerste etage:
Deze volwaardige etage biedt wederom een zee aan ruimte en is opgedeeld in 4 ruime slaapkamers, de 2e badkamer (douche, toilet & wastafelmeubel) en de master bedroom. Deze beslaat circa de helft van de etage, heeft openslaande deuren naar het dakterras en de beschikking over een grote walk-in closet alsmede de 3e (en suite) badkamer. Ook deze is strak afgewerkt en zeer compleet met whirlpool, inloopdouche, wastafelmeubel en 4e toilet. Tenslotte is er nog een vliering met bergruimte over de gehele lengte van de woning.

Buiten:
Rondom de woning treft u een keurige tuin waarbij de ligging van de achtertuin op het westen en het overdekte terras er voor zorgen dat u tot laat en privé kunt genieten van de zon. De achtertuin is circa 350 m² groot, onderhoudsvriendelijk en de houten tuinberging (ca. 22 m²) voorziet in de nodige bergruimte. Aan de voorzijde zorgt de ligging aan het einde van de straat wederom voor veel privacy; het ruime voorterrein met draaicirkel biedt genoeg ruimte voor meerdere autos op eigen terrein en is volledig afgesloten met een fraai hekwerk met elektrisch bedienbare poort.

Goed om te weten:
- kijk op de unieke woningwebsite voor alle informatie en online bezichtiging
- Dubbele Lasten Deler bespreekbaar, kijk op de website voor meer informatie
- energielabel A
- begane grond geheel voorzien van vloerverwarming
- volledig voorzien van kunststof kozijnen met verborgen rolluiken
- alarmsysteem
- inruil ruime en goed onderhouden woning in PC9408 bespreekbaar

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-41565533-asserwijk-43

Heeft u uw woning te koop en wilt u deze extra promoten? Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn