Te koop Assen: karakteristieke Helft van dubbel Woonhuis

Te koop Assen: karakteristieke Helft van dubbel Woonhuis

Wonen, werken en parkeren aan de rand van het centrum! Op een droomplek gelegen karakteristieke HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met grote VRIJSTAANDE STENEN SCHUUR/GARAGE (63 m²) en diepe tuin gelegen op het zuiden.

De woning ligt zeer gunstig aan de rand van het Asserbos en op loopafstand van het stadscentrum. De schuur/garage is per auto achterom bereikbaar via het Aubussonpad. Bouwjaar 1889.

De lichte woonkamer heeft mooie hoge plafonds en een gashaard, waardoor het geheel bijzonder sfeervol is. De diepe, zonnige tuin heeft een rijke beplanting en heeft meerdere terrassen. De woning is gelegen op een perceel van 335 m2.

Indeling woonhuis
Begane grond: entree/gang met toegang tot de ruime woonkamer met gashaard, een dichte eenvoudig ingerichte keuken met toegang naar de provisiekelder en deur naar de bijkeuken met opstelling van de CV ketel (2013) en aansluiting voor de wasmachine. Hier bevindt tevens zich de doucheruimte met wastafel en het toilet. Aan de achterzijde is een heerlijke veranda met uitzicht over de tuin.
Verdieping: overloop en 3 slaapkamers. In het midden is de plafondhoogte 2,80 m.

Achter op de kavel bevindt zich de vrijstaande stenen schuur (4.20 x 15 m). De schuur is halfsteens uitgevoerd met een betonvloer en met een binnenwerkse hoogte van 2,88 m! en is voorzien van gas, elektra en water. De toegangsdeur aan de achterzijde kan volledig worden opengeschoven. Voor de schuur is parkeerruimte op eigen terrein.

Het betreft hier een kluswoning: de woning is gedateerd qua materiaal gebruik en is niet geïsoleerd (enkel glas), maar biedt een unieke kans om je droomhuis te realiseren.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40197475-witterstraat-7

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn