Te Koop in Assen: ruime helft van dubbele woning

Te Koop in Assen: ruime helft van dubbele woning

Heerlijk lichte en ruime helft van dubbele woning, aan de rand van Kloosterveen en in de afgelopen jaren helemaal gemoderniseerd en smaakvol afgewerkt.

Werkelijk alles is onder handen genomen: vloeren, wanden, keuken en sanitair. Op de zolder zijn 3 kamers gerealiseerd en ook de tuin is niet vergeten. Kortom: een ruim en woonklaar huis.

Indeling:
entree in hal met meterkast en vernieuwde toiletruimte. De ruime en lichte U-vormige woonkamer is voorzien van een bezaagde houten vloer, een lekker ruime zithoek aan de voorkant en een echte woonkeuken aan de tuinkant, met voldoende ruimte voor een lange eettafel, openslaande tuindeuren en een moderne open keuken met schiereiland, welke is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koelkast, combi-oven, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap.
Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken met achterdeur en de witgoedaansluitingen.
Vervolgens binnendoor toegang tot de ruime garage (21m2), voorzien van betonvloer en daglicht via de glaspui aan de tuinkant.

Eerste verdieping: overloop, 3 grote slaapkamers van 12m2, 12m2 en 16m2, en een eveneens grote badkamer (9m2!), in 2013 helemaal vernieuwd en voorzien van toilet, douche, bad en dubbele wastafel.

Tweede verdieping: overloop met CV-opstelling (Remeha Avanta HR combi 2014), 3 kamers (waarvan 2 verwarmd) en hierboven nog een bergzoldertje.

De achtertuin is gelegen op het oosten. Er zijn geen achterburen, de woning ligt vrij aan een groenstrook met fietspad. De oprit biedt ruimte aan 2 autos en er is een royale luifel ter plaatse van de voordeur.

Extra info:
- bouwjaar 2000
- perceel 324m2
- vanaf 2013 volledig gemoderniseerd
- (voorlopig) energielabel B.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40009244-boeier-5

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn