Te koop in Assen: ruime vrijstaande woning

Te koop in Assen: ruime vrijstaande woning

RUIME VRIJSTAANDE woning met geschakelde garage met grote woonkamer en mooie grote open keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers op een prachtige grote HOEKKAVEL met veel UITZICHT en ZONINVAL.

De kavel is met 460 m2 ruim te noemen. Deze moderne woning is gelegen op loopafstand van de binnenstad en het NS-station.
De woning is gebouwd in 2009 en bevindt zich in de ruim opgezette en rustige woonwijk Het Palet . Ook uniek aan de ligging is de nabijheid van het Amelterbos en het beschermde Stroomdallenschap van de Drentse Aa.
Bent u op zoek naar ruimte, licht en privacy maar dan wel aan de rand van het centrum van Assen? Kom dan deze moderne en sfeervolle woning bekijken.

BUITENRUIMTE:
Keurig aangelegde tuin rondom met schuur. De achtertuin is voorzien van een stenen tuinmuur met daarboven leilindes en een stalen tuindeur, waardoor je een heerlijke besloten en gesloten tuin hebt. Aan de achterzijde bevindt zich een elektrisch zonnescherm. Aan de zijkant van de woonkamer en aan de achterste slaapkamer op de eerste verdieping bevinden zich elektrisch bedienbare zonnescreens. Alle ramen op de verdiepingen zijn voorzien van horgordijnen en verduisteringsrolgordijnen. Rondom de woning is voldoende parkeergelegenheid en op de oprit is plaats voor 2 auto s.

Nog enkele pluspunten op een rij.:
- Mooie ruime kavel (hoek Mondriaanstraat/van Ravenswaaystraat) met uitzicht
- Maximaal lichtinval in de gehele woning door goede zonligging en de vele ramen
- Op loopafstand van binnenstad, NS-station en winkelcentra
- Voldoende bergruimte
- Vloerverwarming benedenverdieping
- Zonnescherm, screens en horgordijnen
- Schilderwerk beneden in 2018 uitgevoerd

Benieuwd geworden? Maak een afspraak met de makelaar voor een bezichtiging. Wij leiden je vervolgens graag rond in onze mooie moderne gezinswoning op een prachtige plek
meer kijk: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-40000461-mondriaanstraat-2/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn