te koop Assen: vrijstaande semi-bungalow met garage

te koop Assen: vrijstaande semi-bungalow met garage

Deze vrijstaande semi-bungalow met garage is gelegen op een ruim hoekperceel van 727m2 in het groene Westerpark, een heerlijke plek om rustig te wonen.

De wijk is gelegen op 5 fietsminuten van het stadscentrum en wordt gekenmerkt door een ruime opzet en royale percelen met veel privacy.

Indeling: entree in ruime hal met veel glas, meterkast, toilet, doorzon-woonkamer van ca. 30m2 met gashaard. Aansluitend een woonkeuken van bijna 20m2 met keukeninrichting voorzien van inbouwapparatuur en achteringang. Op de begane grond bevindt zich verder een zeer ruime slaapkamer van ca. 25m2 met wastafel en de compacte badkamer voorzien van wastafel, douche en wasmachineaansluiting.

De verdieping is bereikbaar via de trapopgang in de woonkeuken. Hier is vanaf een overloop toegang tot 2 slaapkamers van ca. 12m2 met wastafel en 16m2. Vanuit deze laatste is er toegang tot een bergzolder met CV-opstelling.
Naast de woning staat een stenen garage van ca. 23m2 met daarachter nog een houten tuinberging van ca. 17m2. Op de lange oprit is plaats voor meerdere autos.

Extra informatie:
- voorzien van isolerende beglazing en licht geïsoleerde gevels;
- de woning is in 1999 gerenoveerd;
- CV-ketel ATAG;
- de zonzijden van de woning zijn voorzien van recente, elektrisch bediende screens;
- de zinken goten en regenpijpen zijn recent vernieuwd.

meer kijk: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-40074474-aart-van-der-leeuwlaan-1/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn