Te koop in Assen: helft van een dubbele woning

Te koop in Assen: helft van een dubbele woning

UNIEKE LOCATIE/ ROYALE WOONKAMER/ WOONKEUKEN/ LUXE KARAKTER

Aan een fietspad met uitzicht op een boomrijk park en toch nabij het centrum (Kloosterveste) van de bruisende wijk Kloosterveen gelegen. Een degelijk gebouwd en goed onderhouden geschakelde HELFT VAN EEN DUBBELE WONING met parkeergelegenheid op eigen terrein. Er is tevens een royale vrijstaande stenen garage aanwezig met een sectionaaldeur te bereiken via een doodlopende straat. De sfeervolle en besloten achtertuin is voorzien van een vlonderterras met overkapping wat een prachtig verlengstuk is van de woonkamer.

KOM KIJKEN EN LAAT U VERRASSEN DOOR DE ROYALE/ UNIEKE LEEFRUIMTE OP DE BEGANE GROND.

Indeling: Begane grond: entree/hal met toilet en praktische ruime garderobekast/bijkeuken met wasmachine- en droger aansluiting. De grote U-woonkamer heeft openslaande tuindeuren naar de royale achtertuin welke is gelegen op het oosten.
De woonkeuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt een luxe keukenopstelling met een wasemkap, 5-pits gaskookplaat incl. wokbrander, twee combi-ovens, vaatwasser, koeler en vriesgedeelte. De keuken heeft voldoende ruimte voor een tafel.

1e verdieping: overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers (ca. 13 m², 12 m² en 8m²) en een berging met cv opstelling. De badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van moderne inrichting: douchehoek, ligbad, wastafelmeubel en een hangend toilet.
2e verdieping: een vliering welke bereikbaar is door middel van een vlizotrap.

meer kijk: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-40096040-amandelpad-16/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn