Te koop Assen: Uitgebouwde moderne tussenwoning

Te koop Assen: Uitgebouwde moderne tussenwoning

UITGEBOUWDE MODERNE TUSSENWONING met een heerlijk RUIME WOONKAMER VAN CA. 50 M², LUXE KEUKEN, BIJKEUKEN, 3 SLAAPKAMERS en ZONNIGE ACHTERTUIN.

Erg gunstig gelegen; Een rustige buurt, dichtbij het centrum, het uitgebreide winkelcentrum Nobellaan, meerdere scholen en de uitvalswegen.
UITGEBOUWDE MODERNE TUSSENWONING met een heerlijk RUIME WOONKAMER VAN CA. 50 M², LUXE KEUKEN, BIJKEUKEN, 3 SLAAPKAMERS en ZONNIGE ACHTERTUIN.
Ben je dus op zoek naar een woning met aantrekkelijk wooncomfort, dan is de Havixhorststraat 4 in Assen een woning die je zeker gezien moet hebben!

De indeling is als volgt:
Begane grond: Entree in hal. Royale uitgebouwde woonkamer met een fraaie Bolon vloer en een sfeervolle houtkachel. Vanwege het formaat en indeling van de woonkamer zijn er volop mogelijkheden voor een werk-/muziek- of speelhoek. Open keuken met een luxe hoekopstelling en voorzien van een hardstenen blad en diverse inbouwapparatuur van kwaliteitsmerken (Neff en Miele). Geïsoleerde bijkeuken met deur naar de tuin en een extra aanrecht met spoelbak. Vanuit de hal zijn een trapkast, het toilet en de trap naar de 1e verdieping te bereiken.

1e Verdieping: Overloop. Masterbedroom (ca. 13 m²) met inbouwkast. Slaapkamer 2 (ca. 9 m² met inbouwkast). Slaapkamer 3 (ca. 7 m²), Badkamer met vloerverwarming, douche, ligbad, design-radiator en een vaste wastafel.
2e Verdieping: Via vlizotrap te bereiken bergzolder met dakraam.

Tuin:
Zonnige achtertuin met buitenkraan en achterom.
Vrijstaande houten schuur met elektra.

Verdere pluspunten:
Spouwmuurisolatie (2012).
Bodemisolatie HR++ thermoparels.
Cv ketel uit 2013 met luxe thermostaat.
Nieuwe radiatoren op de slaapkamers.
Radiatoren voorzien van thermostaatkranen.
Nieuwe Hager meterkast met krachtstroom en extra aansluiting voor bijvoorbeeld zonnepanelen.

We heten je van harte welkom om deze woning op afspraak te komen bezichtigen.
https://www.funda.nl/koop/assen/huis-40081380-de-havixhorststraat-4/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn