Te koop in Assen: ruime vrijstaande woning met garage en carport

Te koop in Assen: ruime vrijstaande woning met garage en carport

Aan de ruime en groen opgezette Wolvenlaan staat deze zeer RUIME VRIJSTAANDE woning met GEÏSOLEERDE GARAGE en CARPORT. De woning is gebouwd in 2002 en gelegen op een mooi hoekperceel van 647 m².

De fraai aangelegde tuin met gezellige houten overkapping biedt veel privacy. De tuin aan de achterzijde is gelegen op het zonnige zuidwesten.

De woning is gunstig gelegen in de geliefde woonwijk Kloosterveen. Kloosterveen heeft vele eigen voorzieningen zoals een winkelcentrum, scholen en diverse sportvoorzieningen. Tevens in de nabije omgeving een 27 holes golfbaan en natuurgebied.

Indeling woonhuis
Begane grond: entree met toilet, ruime tuingerichte woonkamer met erker en openslaande deuren naar de tuin, half open keuken met spoeleiland en diverse inbouwapparatuur (koelkast, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser) en toegang tot de bijkeuken met aansluiting voor koud en warm water. In 2008 is er een mooie, nieuwe parketvloer met convectorput gelegd in de woonkamer.

Eerste verdieping: ruime overloop met toegang tot vijf (!) slaapkamers, waarvan twee met wastafel en complete badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping: via een vaste trap te bereiken ruime verdieping met de mogelijkheid om meerdere (slaap)kamers te realiseren. Tevens is hier voldoende bergruimte aanwezig.

Bijzonderheden woning:
- Buitenzijde in 2018 geschilderd door erkende schilder
- Mogelijkheid voor extra slaapkamers op de tweede verdieping
- Woning en tuin bieden veel privacy

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40083007-wolvenlaan-20

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn