Unieke  kant en klaar vrijstaande woning

Unieke kant en klaar vrijstaande woning

KANT EN KLAAR - SPEELSE INDELING - LICHTE WONING - ZES SLAAPKAMERS - TWEE BADKAMERS - GROENE WOONOMGEVING

Bent u op zoek naar een woning, welke u zo kunt betrekken en waar het heerlijk wonen is? Dan is een bezichtiging bij deze woning zeker de moeite waard!

Deze goed onderhouden woning is gelegen aan de rand van de wijk Marsdijk, in een groene woonomgeving. Er is door de huidige bewoners met veel zorg nagedacht over de indeling van de woning. Zo vonden ze het heel belangrijk dat binnen en buiten in elkaar overlopen, er vanuit elk raam een prachtig uitzicht de tuin in is en er voldoende daglicht de woning binnen komt. Dit is ontzettend goed gelukt!

De woning heeft een slaap-werkkamer op de begane grond met een eigen douche en wastafelmeubel. De afgelopen jaren is de woning gemoderniseerd en onder andere voorzien van een nieuwe keuken en badkamer. Ook de cv-ketel is vernieuwd (2018 / eigendom). Tevens is de buitenzijde deels in 2015 en deels in 2018 geschilderd door een erkende schilder.
De woning is gelegen in een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. De omgeving is kindvriendelijk met verschillende speeltuinen in de omgeving en de kinderboerderij op 5-minuten loopafstand. De wijk Marsdijk is voorzien van een ruim opgezet winkelcentrum, een medisch centrum met apotheek en diverse basisscholen.

De prachtig aangelegde tuin heeft meerdere terrassen waar het heerlijk zitten is. Er is altijd wel een plekje in de zon te vinden. Er is mooie verlichting in de tuin aanwezig. De oprit biedt plaats voor meerdere autos. Totale perceeloppervlakte 605 m².

Extra info:
- begane grond is voorzien van plavuizen met vloerverwarming.
- keuken vernieuwd in 2012
- badkamer vernieuwd in 2018
- goed geïsoleerde woning.

meer kijk hier: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-40983617-kornalijnstoep-31/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_

Verkoop service Assenstad:
Snel je huisje laten zien aan 50.000 kijkers per dag
Vraag na de verkoop aanbieding voor huizen.... mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tiplijn