Te koop in Assen: vrijstaande luxe villa in villawijk

Te koop in Assen: vrijstaande luxe villa in villawijk

In één van de mooiste wijken van Assen ligt deze prachtige villa. Aan de rand van het bos en toch het comfortabele en veilige wonen van een groene villawijk.

Dit in 2001 gebouwde en in 2008 geperfectioneerde huis biedt alles dat u wenst:
- Een volop privacy en zon biedende vrije kavel van 1246 (!) m2;
- Een stijlvolle living met prettige overgang naar de keuken en de eetkamer;
- Mooi uitzicht over de royale tuin;
- Een werkkamer en een speelkamer op de begane grond;
- Vijf prettige slaapvertrekken rondom een stijlvolle vide;
- Een uitgebreide badkamer en extra gastendouche;
- Een ruime bergzolder.

De ligging is formidabel, rust, vrijheid, een wandelbos en gemeenschappelijk groen direct naast u en toch bent u op de fiets snel in het gezellige centrum van Assen. De treinverbindingen naar Groningen en Zwolle zijn uitstekend. Het station bereikt u in enkele fietsminuten.

Dit huis is ideaal voor een opgroeiend gezin. Ieder zijn eigen (werk-)plekje maar toch die gezellige samenkom plekken in de woonkeuken en de charmante living. Vanaf 2008 heeft de huidige eigenaar kosten noch moeite bespaard om dit toch al mooie huis te perfectioneren. De living is stijlvol uitgebreid en er is een goede verbinding met de woonkeuken gemaakt. De speel- en werkkamer zijn verbeterd en de gehele bovenverdieping met de badkamer(s) zijn heringedeeld en vernieuwd. Zo is een logische en stijlvolle villa ontstaan op een werkelijk prachtige vrije plek. Indien gewenst is de huidige aangebouwde stenen garage van circa 26m2 nog verder uit te breiden (heipalen reeds aanwezig), boven de garage bevindt zich een grote (geïsoleerde) vliering.

Daar deze villa zich niet geheel in woorden laat vatten verwijzen wij u voor de indeling en maatvoering graag naar de bijgeleverde plattegronden. Voor een goede indruk nodigen zij u graag uit voor een rondleiding.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40053745-houtlaan-175

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn