Te koop in Assen: vrijstaande villa met ruim zwembad

Te koop in Assen: vrijstaande villa met ruim zwembad

Wonen, Werken, Water, Waar? In uw VRIJSTAANDE VILLA aan de Griekenlandlaan 30 in Assen.

Baden in uw eigen zwembad, wonen in één huis met opa & oma (kangoeroewoning), wonen & werken combineren of uw langgekoesterde droom om een zwemschool te beginnen uit laten komen? ALLES is mogelijk in deze prachtige villa met multifunctionele bedrijfsruimten die is gelegen op een strategische plek aan de rand van Assen.

Waar u ook voor kiest, één ding staat vast: de plek had niet beter gekund. Het geheel is namelijk gelegen aan de rand van het vijf-sterren-bedrijventerrein Messchenveld in Assen. Het beste van twee werelden komt hier samen. Dit deel van het bedrijventerrein is gelegen midden in de natuur in de directe nabijheid van het Noord Willems Kanaal én de A28. Direct naast de woning bevindt zich de woonwijk Marsdijk met winkel-, school- en medische voorzieningen. Daarmee is het dé ideale gezinswoning voor de ondernemende liefhebber van ruimte, privacy en rust.

De villa en de bijgebouwen zijn ruim opgezet en uitzonderlijk luxe afwerkt met uitsluitend hoogwaardige materialen. Doordat slimme indelingskeuzes zijn gemaakt kan het complex relatief eenvoudig aan worden gepast aan uw persoonlijke wensen of gebruiksdoeleinden. De aanwezigheid van het zwembad biedt uitstekende mogelijkheden voor het exploiteren van een bedrijf in het gezondheids-, verzorgings- en / of ontspannings sector.

De indeling van de villa is als volgt:

Begane grond: ruime entree met toilet en toegang tot de royale woonkamer. De lichte woonkamer, die geheel is voorzien van vloerverwarming, staat in directe verbinding met de woonkeuken. De luxe keukenopstelling met kookeiland beschikt over alle denkbare inbouwapparatuur. Via een ruime bijkeuken bereikt u de luxe badkamer.

Eerste verdieping: drie royale slaapkamers, een separaat toilet, tweede badkamer met douchegelegenheid, dubbele wastafel & ligbad en royaal dakterras. Tweede verdieping: grote zolderkamer met uitzicht naar alle kanten.

In de besloten tuin bevindt zich een ruime houten schuur.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40912328-griekenlandlaan-30

Verkoopt u uw woning? Laat AssenStad het extra promoten! Met een extra woningpromotie bereikt u duizenden bezoekers extra. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn