Te koop in Assen: ruime vrijstaande woning met vrij uitzicht

Te koop in Assen: ruime vrijstaande woning met vrij uitzicht

Ruime, onder architectuur gebouwde, VRIJSTAANDE woning met SLAAP- EN BADKAMER op de begane grond op een uniek gelegen plek in Assen aan de rand van de wijk Vreebergen met vrij uitzicht.

De woning is op fietsafstand gelegen van het centrum van Assen met vele voorzieningen en geeft door de vrije ligging nabij natuurgebied De Drentsche Aa- het ultieme buitengevoel. Het bouwjaar van de woning is 1990. In 2018 zijn enkele bouwkundige veranderingen doorgevoerd en is gestart met het moderniseren van de woning. De woning staat op een perceel grond van 928m2.

BEGANE GROND:
Entree in hal met garderobe, meterkast en toilet. De recent gemoderniseerde woonkamer/eetkamer met eikenhouten vloer van ruim 46m2 heeft een open verbinding met de keuken van ca. 11m2. Verder biedt de woonkamer en de eetkamer door middel van een luxe schuifpui toegang tot de tuin. De keuken is van het bouwjaar en kan naar eigen inzicht worden ingevuld. De naastgelegen bijkeuken van ca. 10m2 is recent geheel gerenoveerd en voorzien van een irocco houten raam- en deurkozijn, waardoor daglicht en toegang naar de tuin is gecreëerd. Hier bevinden zich tevens de witgoedaansluitingen.

Via de hal is een zeer ruime slaap-/werkkamer te bereiken, tevens voorzien van een schuifpui met toegang tot de tuin. De aangrenzende badkamer beschikt over een ligbad, douche, dubbele wastafels, tweede toilet en bidet. Eveneens is via de hal een zeer ruime geïsoleerde garage te bereiken (ca. 37m2) met elektrisch bedienbare garagedeur.

EERSTE VERDIEPING:
Via de royale en recent gerenoveerde overloop met groot dakraam zijn de drie ruime slaapkamers van ca. 11, 16 en 26m2 te betreden, waarvan de grootste zeer eenvoudig is op te splitsen in 2 ruime kamers van ieder ca. 13m2. Ook beschikt deze verdieping over een tweede badkamer met derde toilet, douche en vaste wastafel. Verder is er een cv-kast met NEFIT HR Combiketel (2001).

TWEEDE VERDIEPING:
De zeer ruime bergzolder is te bereiken middels een vlizotrap op de overloop.

TUIN:
De oprit biedt ruimte voor het parkeren van meerdere auto s. De totale perceelsgrootte bedraagt 928m2.

STERKE PUNTEN:
- Unieke locatie; nabij centrum maar toch met het ultieme buitengevoel en vrij uitzicht;
- Levensloopbestendig;
- Groot perceel van ca. 929m2;
- Zeer degelijke bouw;
- Begane grond grotendeels voorzien van elektrisch bedienbare screens;
- Mogelijkheid tot het creëren van extra 5e slaapkamer op de eerste verdieping;
- Mogelijkheid van praktijk, kantoor of atelier aan huis.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40911933-vreebergen-84

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn