Te koop in Assen: vrijstaande woning met ruim dakterras

Te koop in Assen: vrijstaande woning met ruim dakterras

Prachtig aan de rand van de wijk Kloosterveen gelegen VRIJSTAANDE WONING met geschakelde aangebouwde garage. De woning staat op een perceel grond van maar liefst 470 m2 en hierdoor is er sprake van een riante tuin aan zijkant en achterzijde.

De woning ligt aan de rand van de woonwijk Kloosterveen, aan een rustige straat, nabij het natuurgebied rond de Baggelhuizerplas en Drentse Golfbaan. Deze wijk is voorzien van diverse voorzieningen als scholen, een winkelcentrum, sportvoorzieningen en uitvalswegen.

BEGANE GROND:
Entree in ruime hal (ca. 7m2) met toilet, meterkast en trapopgang. De woonkamer met open keuken (ca. 55m2) heeft door een erker aan de zijkant een heerlijke lichtinval. De keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, 4-pits kookplaat, RVS afzuigkap en oven. Vanuit de keuken is de bijkeuken met witgoedaansluiting (ca. 6m2) bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop, drie ruime slaapkamers (ca. 17m2, ca. 15m2, ca.11m2) en een badkamer (ca. 8m2). De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, toilet en vaste wastafel.

TWEEDE VERDIEPING:
Deze ruime verdieping is middels vaste trap bereikbaar met een aparte berging voor de WTW installatie en de CV. Op de verdieping kan eenvoudig een slaapkamer worden gerealiseerd met aansluitend een ruim dakterras (ca. 22m2).

GARAGE:
De aangebouwde stenen garage (ca. 22m2) is vanuit de bijkeuken te bereiken en is voorzien van elektra en een wateraansluiting.

TUIN:
De tuin rondom de woning kent voldoende privacy. Door de ruime afmeting is er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden.

STERKE PUNTEN & BIJZONDERHEDEN:
- Zeer royale, goed onderhouden woning;
- Drie ruime slaapkamer met de mogelijkheid een vierde slaapkamer te realiseren;
- Riant dakterras met een vrij uitzicht;
- Perceel van 470m2 en grote achter/zijtuin;
- Parkeergelegenheid voor meerdere autos op eigen terrein;

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40802712-berberishage-33

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn