Te koop in Assen: monumentale vrijstaande royale villa

Te koop in Assen: monumentale vrijstaande royale villa

Op een unieke locatie aan de Beilerstraat liggend aan het centrum van Assen staat dit monumentale, vrijstaande, goed onderhouden herenhuis uit 1898.

Deze royale villa, dat tevens een beschermd stadsgezicht heeft, ligt op loopafstand van het Asserbos en diverse voorzieningen waaronder winkels, scholen en sportvelden. Mede door de goed bewaarde authentieke elementen is dit royale herenhuis bijzonder sfeervol.

BEGANE GROND:
Entree in stijlvolle vestibule, hal met marmeren vloer en open Amerikaans grenen siertrap naar de verdiepingen. De hal met toilet biedt toegang tot de kelder, tussenhal en de ruime woonkamer, met serre aan de achterzijde van de woning. De woonkamer met statige hoge plafonds is voorzien van ornamenten en een HR houtkachel. De woonkamer (samen ca. 54m2) wordt in tweeën gedeeld door middel van suitedeuren met glas in loodramen. De achterkamer is tevens voorzien van een HR houtkachel. Vanuit de woonkamer bereikt u de keuken (ca.11 m2). De handgemaakte houten keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast en 6-pits gasfornuis met oven. Daarnaast is de keuken verbonden met de berging (ca. 12 m2). Via de tussenhal is ook de bijkeuken/wasruimte te bereiken.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot de badkamer en drie slaapkamers, waarvan twee zeer ruim (ca. 7m2, ca. 26m2, ca. 26m2). De slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft toegang tot het dakterras (ca. 11m2) en beschikt over twee inloopkasten. De badkamer (11m2) is voorzien van een dubbele wastafel, douche, ligbad, toilet en beschikt over vloerverwarming.

TWEEDE VERDIEPING:
Middels de vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Hier bevinden zich twee ruime slaapkamers (ca. 17m2 en ca. 18m2) en een tweede badkamer (ca. 7m2). De tweede badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, toilet, ligbad en inloopdouche. Tevens beschikt de verdieping over een hobbyruimte (ca.9 m2). De slaapkamer aan de voorzijde van de woning beschikt over een prachtige inbouw kastenwand, waaronder een royale inloopkast met extra berging.

TUIN:
De achtertuin heeft een beschut karakter en ligt op het oosten. Aan de zijkant van de woning bevindt zich een eigen oprit; dit biedt de mogelijkheid om twee autos op eigen terrein te parkeren.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Woning is in de afgelopen jaren volledig gerenoveerd en is voorzien van dubbel glas;
- Vernieuwde CV-installatie (2015);
- Ruime woning met 5 riante slaapkamers en hobbykamer;
- Alle kamers zijn voorzien van eikenhouten vloeren;
- Prachtige ligging op loopafstand van het stadscentrum van Assen en diverse voorzieningen in de nabije omgeving.

Verkoopt u uw woning? Laat AssenStad deze voor u promoten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40997688-beilerstraat-25

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn