Te koop in Assen: vrijstaande woning met aangebouwde garage

Te koop in Assen: vrijstaande woning met aangebouwde garage

Laat u verrassen door deze VRIJSTAANDE woning aan de rand van Kloosterveen, met een aangebouwde stenen garage en een ruime besloten tuin.

De woning is gebouwd in 1999 en volledig geïsoleerd. Het perceel is gelegen op een kavel van 358m2. De woning is gelegen nabij diverse basisscholen, winkelcentrum Kloosterveste en speeltuinen. Vanuit de woning wandel je zo naar het natuurgebied rondom de Baggelhuizerplas. Bovendien ligt dit huis gunstig ten opzichte van de uitvalswegen naar de A28 (Groningen-Zwolle).

BEGANE GROND:
Op de begane grond bevindt zich de entree/hal met meterkast, toilet en bijkeuken. Vanuit de hal bereikt u de ruime, lichte tuin gerichte woonkamer met een schuifpui. De woonkamer is voorzien van een moderne plavuizen vloer met vloerverwarming (2017). De half open keuken (tezamen groot ca. 51m2) is voorzien van vaatwasser, koelkast, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat en oven.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met toegang naar 3 slaapkamers (ca. 17m2, ca.11m2 en ca. 9m2) en de badkamer (ca. 7m2) voorzien van bad, toilet, douche en vaste wastafel. De CV-ruimte (ca. 5m2) biedt tevens veel bergruimte op de verdieping.

GARAGE:
De ruime aangebouwde stenen garage (ca. 20m2) is tevens vanuit de tuin bereikbaar. Voor de garage is er voldoende parkeergelegenheid om meerdere autos op eigen terrein te parkeren.

TUIN:
De fraai aangelegde tuin biedt privacy en is gelegen op het noorden. In de tuin is een houten berging geplaatst.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Moderne keuken (2017);
- Tuin gerichte woonkamer met volop lichtinval;
- Goed onderhouden (o.a. schilderwerk recent uitgevoerd 2018);
- Volledig geïsoleerd, energielabel B;
- Gunstig gelegen nabij uitvalswegen en verschillende voorzieningen in Kloosterveen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40893271-libra-2

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn