Te koop in Assen: royale vrijstaande luxe bungalow met jacuzzi

Te koop in Assen: royale vrijstaande luxe bungalow met jacuzzi

Mooie luxe geheel onderkelderde zeer royale VRIJSTAANDE BUNGALOW met 7 slaapkamers, garage van ca.80m2, en ruime tuin rondom de woning.

Deze woning biedt de mogelijkheid om wonen en werk op een plek te combineren. De bungalow is gunstig gelegen ten opzichte van het winkelcentrum Vredeveld, scholen en het station. Gunstig gelegen op 5 fietsminuten van het centrum. Het natuurgebied de Drentsche Aa, landgoed Valkenstijn en het Amelterbos, met prachtige fiets- en wandelmogelijkheden liggen om de hoek.

BEGANE GROND:
Entree in hal (ca. 5 m2), vanuit de hal bereikt u de royale L-vormige woonkamer (ca. 34 m2) met een houtkachel en een stofzuigsysteem. De woonkamer geeft toegang tot de gesloten keuken (ca. 21 m2) met de volgende inbouwapparatuur; 6-pits kookplaat met Boretti oven, twee vaatwassers, afzuigkap en koelkast. Via de keuken is de kelder en de slaap/studeerkamer (ca. 11 m2) te betreden. Vanuit de gang bereikt u nog twee slaapkamers (ca.9m2 en ca.14m2), toilet, badkamer en ruime hal met trap naar souterrain.

SOUTERRAIN:
Via de hal bereikt u de vier slaapkamers (ca. 15m2, ca.16m2, ca.16m2 en ca.30 m2), badkamer, apart toilet, wijnkelder, ruimte met een cv-stelling en buitendeur, en de inpandige garage (ca 80m2). De luxe badkamer is voorzien van een whirpool, een infra rood cabine, douche en een wastafelmeubel. In de technische ruimte treft u naast de nieuwe CV tevens de centrale stofzuiginstallatie. De garage (ca 80m2) die u vanuit het souterrain kunt bereiken heeft een elektrische deur, een krachtstroom en is voorzien van een wateraansluiting. De oprit naar de garage is voorzien van vloerverwarming.

TUIN:
Deze woning is gelegen op een groot perceel (ca. 1238 m2). De zeer ruime, mooi aangelegde achtertuin is gelegen op het zuiden. Er zijn in de tuin twee vijvers en verschillende terrassen aangelegd met veel groen. In de tuin staat een broeikas en een schuur (ca. 16m). Verder zijn er rondom het huis op verschillende plekken water- en stroom aansluitingen.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Uitermate royale woning met maar liefst 7 slaapkamers;
- Inpandige garage van ca.80m2 met elektrische garagedeur en verwarmde oprit;
- De mogelijkheid om wonen en werken te combineren;
- Tuin rondom met verschillende terrassen en vijverpartijen;
- Nabij voorzieningen als winkelcentrum, scholen en uitvalswegen.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40873670-homeruslaan-2

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn