Te koop in Assen: energiezuinige patiowoning

Te koop in Assen: energiezuinige patiowoning

Geschakelde, onderhoudsvriendelijke en energiezuinige patiowoning (energielabel A) met slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning is schitterend gelegen met vrij uitzicht over een grote waterpartij.

Door de vele grote raampartijen heeft de woning een royale lichtinval. De woning is luxe en degelijk afgewerkt en is gebouwd volgens de normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De woning is gelegen in de wijk Kloosterveen waar alle voorzieningen zoals een winkelcentrum, de 18 holes golfbaan van de Drentse Golf en Country Club, bos en natuur dichtbij zijn.

De indeling van de begane grond maakt de woning volledig levensloopbestendig.

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree, toilet met fonteintje, lichte woonkamer ca.38 m² voorzien van een lichte parketvloer. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het vlonderterras aan de waterkant (op het westen) en naar het zonnige patio-terras. Moderne keuken in een hoekopstelling, voorzien van oven, koelkast, gaskookplaat en de inbouw van een vaatwasser is mogelijk, bijkeuken met witgoedaansluiting ca. 7 m². Slaapkamer ca. 14 m ² met aansluitende badkamer met wastafel en douchecel. Besloten zonnige patiotuin met veel privacy. De tuin onder architectuur aangelegd met een royaal terras.

Verdieping:
Overloop met c.v.-kast, twee ruime en lichte slaapkamers met hoog plafond resp. ca. 15 m² en 12 m², 2e badkamer met toilet, douchecel, wastafel en witgoedaansluiting.

Het is mogelijk om eenvoudig een extra berging te realiseren in de ruime hal.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-40889446-stedehof-6

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn