Te koop in Assen: vrijstaande woning op royaal perceel

Te koop in Assen: vrijstaande woning op royaal perceel

Op een fraaie locatie aan de rand van het ruim opgezette bedrijvenpark Messchenveld gelegen onder architectuur gebouwde vrijstaande woning met garage en kantoor gesitueerd op een royaal perceel.

Deze solide en onderhoudsvriendelijke woning uit 2007 is voorzien van kunststof kozijnen met rolluiken, vloerverwarming, lichte en ruime living met vide, luxe open keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Wat deze woning zo uniek maakt, is de werk, slaap- en badkamer op de begane grond. Mocht u liever op de verdieping slapen dan zijn de 2 (slaap)kamers op de begane grond natuurlijk ook een mooie plek om thuis te werken, als speelkamer of atelier. In de royale tuin rondom zijn meerdere terrassen gecreëerd waar u heerlijk kunt genieten van de rust en privacy. Aan ruimte voor de hobby is ook nagedacht. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een riante inpandige garage alsmede een aangebouwde houten schuur. Tevens bevindt zich in de achtertuin nog een houten blokhut.

De ligging is uniek te noemen, naast de mogelijkheden voor uw bedrijf, is er een goede aansluiting op de A28, maar ook de rust en ruimte is hier te vinden middels het aangrenzende natuurgebied. De wijk "Marsdijk" is eenvoudig op de fiets te bereiken, hier zijn o.a. (basis)scholen en een winkelcentrum te vinden.

Kortom: een unieke mogelijkheid voor de combinatie van wonen en werken op een aantrekkelijke locatie !

INDELING:

Begane grond:
Entree/ruime hal met op maat gemaakte trap van beton met natuursteen, royale woonkamer met vide/hoog plafond, gezellige gashaard, schuifpui en open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger. Vanuit de hal heeft u toegang tot 2 (slaap)kamers, waarvan één is voorzien van een badkamer en suite met ligbad, douche en 2e toilet. De tweede (slaap)kamer, welke nu in gebruik is als kantoorruimte geeft toegang tot de royale garage.

Eerste verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers, royale badkamer met vloerverwarming, douchecabine, wastafelmeubel en toilet.

BIJZONDERHEDEN:

Woonoppervlak: ca. 187 m²
Perceeloppervlakte: 1.386 m²
Energielabel A
Onderhoudsarme woning met kunststof kozijnen
De begane grond is voorzien van vloerverwarming
Woning is geheel voorzien van rolluiken
Een object met velerlei mogelijkheden

Het object valt binnen het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Noord" met de bestemming "bedrijf t/m categorie 2 - kantoor - bedrijfswoning". U bent er zelf verantwoordelijk voor dat het door u voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42905675-italielaan-31-33

Tiplijn